Ώστε έτσι κύριοι…

Λυσσάξανε τα ΜΜΕ της αποχαύνωσης, της παραπληροφόρησης και της ακατάσχετης μπουρδολογίας να μας πείσουν ότι δεν πρέπει πια να απεργούμε γιατί όταν κάποιοι απεργούν κάποιοι άλλοι πλήττονται. Κι επειδή κανείς δεν πρέπει να πλήττεται μάλλον κανείς δεν πρέπει να απεργεί!
Ποντάρουν και στην απύθμενη βλακεία ορισμένων αλλά και στη διατεταγμένη υπηρεσία άλλων για να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε «καλά παιδιά» και να μην ενοχλούμε τους «φιλήσυχους» πολίτες.
Είδαμε και κάτι θείτσες να κλαίγονται για το κακό που παθαίνουν μια και το ασφαλιστ(ρ)ικό δεν τις αφορά πια, αφού αυτές ό,τι πήρανε πήρανε, μας είπανε και για τις ανωμαλίες που προκαλεί η απεργία της ΔΕΗ ουρλιάζοντας υστερικά και έτσι νομίζουν ότι θα μας πείσουν.
ΟΧΙ, δεν έχω καμία σχέση με τη ΔΕΗ πέραν της «κακής» που έχουμε όλοι ως πολίτες καθώς επίσης και με τους υπαλλήλους στην καθαριότητα για τους οποίους φαντάζομαι ότι θα αρχίσουν να φωνάζουν από αύριο!
Δε μπορώ να ανεχθώ όμως τη λογική ότι για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι και ότι πια δε μπορεί κάποιος να αγωνίζεται για τα κεκτημένα του και μάλιστα και για τη βελτίωση αυτών.
Φυσικά μια απεργία φέρνει αναστάτωση. Τι σόι απεργία θα ήταν αν δεν ενοχλούσε κανέναν;
Το σημαντικό όμως είναι όταν μας ενοχλεί μια απεργία να μαθαίνουμε γιατί γίνεται και να δείχνουμε τον «κατά νόμον υπεύθυνο» που δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση που δημιουργεί την κοινωνική αναταραχή.
Και μάλιστα σε μία περίοδο που το ασφαλιστ(ρ)ικό πλήττει τους πάντες και που όλοι σύσσωμοι έπρεπε να βρίσκονται κάθε μέρα στο δρόμο παγώνοντας το σύμπαν.
Αντ’ αυτού κάθε ομάδα κινείται μόνη της μειώνοντας ουσιαστικά τη δυναμική της, και εναντιώνεται ο ένας στον άλλο παίζοντας το παιχνιδάκι της εξουσίας που δεν είναι άλλο από το «διαίρει και βασίλευε».
«Μαέστρος» στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τους κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφους που όλως τυχαίως όχι μόνο δεν τους πλήττει το ασφαλιστικό αλλά τους πριμοδοτεί! (αυτό το πληροφορήθηκα μόλις σήμερα και ευχαριστώ τους φίλους bloggers γι αυτό.)
Το πιο αστείο είναι ότι οι δημοσιογράφοι (ή όπως θέλετε πείτε τους) είναι αυτοί που όχι μόνο κανείς δε συμπαραστάθηκε στην απεργία τους αλλά τους παροτρύναμε να κάνουν κι άλλη μπας και σταματήσουν να παίζουν τον ύποπτο ρόλο τους.
Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση υποχώρησε μπροστά στα αιτήματα κάποιων που και να μην υπήρχαν δε θα έβλαπταν κανέναν;
Μήπως έχουν πολλά DVD στα χέρια τους και κρατάνε πολλούς; (όχι οι ίδιοι, τα αφεντικά τους, στη διατεταγμένη υπηρεσία των οποίων βρίσκονται)
Αν ισχύει αυτό και βάσει της αναλογίας της κρατικής διαφήμισης μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τα περισσότερα «ντοκουμέντα» τα κρατάει ο Τράγκας με δεύτερο τον Κουρή, γι αυτό και η σιωπή τους μας στοιχίζει πολλά…
Έτσι λειτουργεί η σύγχρονη ελληνική δημοκρατία!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s