Βρεεε ουουουστ…!!!

Η κατάλληλη πρόταση την κατάλληλη ώρα…!!!
Δε με νοιάζει γιατί έκανε την πρόταση μομφής το ΠΑΣΟΚ…
Δε με νοιάζει ακόμα και αν είναι ένα στημένο επικοινωνιακό κόλπο…
Δε με νοιάζει ακόμα και αν είναι προϊόν προσυνεννόησης όλων των κομμάτων…
Με νοιάζει ότι τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να απαιτήσουμε την ανατροπή αυτής της αισχρής και αντιδημοκρατικής κυβέρνησης!
Πρόταση δυσπιστίας σημαίνει συλλογική ανατροπή της πολιτικής της εκποίησης της χώρας…
Δεν περιμένουμε να βγουν τα πρόβατα από το μαντρί και να ρίξουν την κυβέρνησή τους ό,τι και αν κάνει, καθώς ξέρουμε ότι το ατομικό τους συμφέρον είναι πάνω από το καλό του τόπου.
Δεν περιμένουμε να αφήσουν την κουτάλα!
Καλούμαστε εμείς, η πλειοψηφία που αντιτίθεται, να δείξουμε έμπρακτα ότι κάθε πρόταση που μπορεί να οδηγήσει στην ανατροπή και την επικροτούμε και τη χρησιμοποιούμε για να βροντοφωνάξουμε την αντίθεσή μας.
Αν τώρα δε βγούμε στους δρόμους να δείξουμε ότι συμφωνούμε με την ανατροπή της πολιτικής και της ιδιότυπης χούντας που έχει απλωθεί στη χώρα, τότε ουσιαστικά δείχνουμε αδυναμία αντίδρασης, άρα τους αφήνουμε ασύδοτους να κάνουν ό,τι θέλουν…
Πρέπει να απαιτήσουμε τα συνδικάτα να προχωρήσουν σε νέες απεργίες και καθημερινά συλλαλητήρια.
Ό,τι συμβαίνει μας αφορά όλους!!!
Δε μπορώ να μη σχολιάσω τη μιζέρια της Παπαρήγα που κάτι βλακώδες βρήκε να πει και έμμεσα να στηρίξει την κυβέρνηση, αντί να καλέσει όλους τους εργαζόμενους να βγουν στο δρόμο να στηρίξουν την ανατροπή. Εκτός και αν το ΚΚΕ δε δυσπιστεί για την πολιτική της κυβέρνησης…!!!
Για τη δεξιά της δεξιάς δεν έχω κανένα σχόλιο… Βρίσκεται πολύ μακρυά από τη λογική μου και τις αρχές μου!
Θέλω να τονίσω ότι οι κινητοποιήσεις τώρα στηρίζουν και την απαίτηση δημοψηφίσματος και την πρόταση μομφής. (Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή και το «μούδιασμα» των συνδικάτων που αντί να κορυφώνει «το βουλώνει…» Οψόμεθα!)
Όσο για την εμπλοκή του προέδρου στο ασφαλιστικό, πιστεύω ότι πρέπει να εμπλακεί. Αν ο ρόλος του είναι απλά διακοσμητικός, η διακόσμηση μας κοστίζει πάρα πολλά για να συνεχίσουμε να τη συντηρούμε. Καλά είναι τα γκαλά και τα ανούσια ταξιδάκια… ας κάνει επί τέλους και κάτι ουσιαστικό!!!
Παρεπιπτόντως δε θυμάμαι να φώναξε κανείς όταν ο κος Παπούλιας έκανε ταξιδάκια με τους επιχειρηματίες στο Dubai και ενημερωνόταν για την πορεία των επενδύσεων τους, κάτι πέρα για πέρα αντίθετο με το θεσμό που υπηρετεί…!
Καιρός λοιπόν να πέσουν οι μάσκες και να πάρει ο καθένας θέση…!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s