Για τη χθεσινή "διαμαρτυρία" των μπάτσων…

Καταρχήν από όσο ξέρω οι συγκεντρώσεις έξω από νοσοκομεία απαγορεύονται! Πού είναι οι «εντιμότατοι» εισαγγελείς τώρα που διαταράσσεται «η τάξις και η ασφάλεια»; Από τους μπάτσους (γιατί για μπάτσους μιλάμε πάντα) δεν περιμένουμε ιδιαίτερο επίπεδο, αλλά από «βολευτάς» του ελληνικού «κυνοβολευτηρίου»; Πού είναι η «ευταξία» κε Καρατζαφέρη; Διαταράσσουν τα «ευυπόληπτα» στελέχη σας την «τάξιν»; Αυτό είναι απαράδεκτο. Ούτε 15χρονα δεν το κάνουν…!

Και ο «μπουμπούκος» δεν έπρεπε να είναι σπίτι του; Επιτρέπεται να γυρνάει έξω τέτοια ώρα; Τόση αγωνία για τα ψηφαλάκια ώστε να παραβαίνετε τις αρχές σας εσείς… οι οπαδοί του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»; Είναι μία ακόμη φορά που σας βρίσκω «εκτός γραμμής».

Να μην ξεχνάμε ότι μες στις τάξεις σας έχετε βουλευτή έναν «πόρνο» με «εξώγαμο». Όροι που για εμένα ίσως δε σημαίνουν τίποτα αλλά για εσάς που πολιτεύεστε στη Θεσ/νίκη και συνομιλείτε με τον Άνθιμο…; Δε σας επανέφερε «εις την τάξιν»;

Έχω μία απορία: Όταν ένας αστυνομικός τραυματιστεί σε ώρα καθήκοντος δεν είναι ατύχημα; Δεν είναι μέσα στο ρίσκο της δουλειάς; Για το σώμα δεν είναι «παράπλευρη απώλεια»; Εδώ ο στρατός δικαιολογεί παράπλευρες απώλειες σε καιρό ειρήνης που πρόκειται για έφεδρους και δε δίνει και λογαριασμό σε κανέναν. Δεν έχουμε ακούσει και λίγες περιπτώσεις φόνων που παρουσιάζονται ως ατυχήματα ή αυτοκτονίες.

Δεν δικαιολογώ την πράξη αλλά ξέρω πως είναι στημένη από τους ομοίους του και τα αφεντικά του που τόσο πιστά τάχθηκε να υπηρετήσει. Και η υπηρεσία προς τα αφεντικά του σημαίνει υπηρεσία εναντίον της κοινωνίας…

Αλήθεια παρατηρήσατε την απειλή του Παυλόπουλου πως «η Δημοκρατία θα λάβει τα μέτρα της…» Θα λάβει τα μέτρα της ή θα «πάρει τα μέτρα» σε όποιον τολμήσει να σηκώσει κεφάλι;

Μετά από αυτό νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας !

Αυτό είναι που πρέπει να μας βγάλει όλους στο δρόμο μαζί με τα παιδιά την Παρασκευή. Γιατί εμείς οφείλουμε τώρα πια να προστατέψουμε τα παιδιά από την πλήρη ασυδοσία του παρακράτους που μας κυβερνά. Και τώρα το αίτημα πρέπει να είναι καθολικό για παραίτηση της κυβέρνησης αλλά και όλων όσων ευθύνονται για όσα συμβαίνουν. Επίσης πρέπει να απαιτήσουμε επιστροφή των κλεμμένων, κατάργηση της ασυλίας και να οδηγηθούν επιτέλους όλοι αυτοί οι ασύδοτοι στο σκαμνί, αφού βάλουμε τους «λειτουργούς» της δικαιοσύνης να «φρεσκάρουν» λίγο τις βασικές αρχές του δικαίου, αφού φαίνεται ότι απέχουν πολύ από αυτό. Αν τους δίναμε και από ένα αντίγραφο του συντάγματος; Μήπως τους έχει παραπέσει βρε παιδιά… Κάτι η ηλικία κάτι η χαλάρωση των θεσμών…κάπου έχασαν το δρόμο. Και αν δε μπορούν… άλλοι! Πάντα μπορεί να βρεθούν νέοι έντιμοι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλύτερα από τους γερασμένους και διεφθαρμένους πια, υπηρέτες του συστήματος.

Γιατί πώς να το κάνουμε κύριοι; Κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του συντάγματος. Και όταν συμβεί κάτι τέτοιο ο νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός και καταργείται.

Επίσης κύριοι εισαγγελείς και δικαστές, που στη χειρότερη περίπτωση έχετε διαφθαρεί και στην καλύτερη δεν τολμάτε να σηκώσετε κεφάλι, το σύνταγμα με καλεί όταν όλα έχουν παρεκτραπεί και οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει να αναλάβω εγώ, ο πολίτης, να διαφυλάξω τη δημοκρατία και την ελευθερία. Και μάλιστα δε με καλεί απλώς, μου το επιβάλλει κιόλας, άρα αν δεν υπακούσω θα πρέπει να διωχθώ για παραβίαση του συντάγματος!!!

Ακροτελεύτιο άρθρο ή «Η Κατάρα του Νομοθέτη προς την Εξουσία» θα το ονόμαζα! Βλέπετε ο νομοθέτης προέβλεψε και τη σήψη και τη διαφθορά σας… Προνοητικός ή καλός γνώστης της ελληνικής κοινωνίας…;

Όσο για τον ΜΑΤά… Καλό θα ήταν να μην τον βαφτίζουμε αστυνομικό. Δεν έγινε ΜΑΤάς για να υπηρετήσει τη δημοκρατία (ο ποιο τρελός συνειρμός που άκουσα από τους αμόρφωτους πολιτικάντηδες). Αυτός που μπαίνει σε αυτό το σώμα είναι ταγμένος στην καταστολή. Είναι ταγμένος να χτυπάει όποιον αντιστέκεται στα αφεντικά του, που δεν είναι φυσικά ο «κυρίαρχος» λαός. Ο λαός είναι απλά ο μλκς που πληρώνει αυτούς που τον κλέβουν, τον δέρνουν κλπ.

Ματ = Καταστολή , Ελεύθεροι πολίτες = Δημοκρατία… Έχετε μπερδέψει λίγο την π….α με τη βούρτσα εκεί στην κυβέρνηση!!! Όχι πως και οι άλλοι πάνε πίσω…

Άρα ένα βασικό αίτημα (αφού θέλουμε να μιλάμε για δημοκρατία) πρέπει να είναι και η άμεση κατάργηση αυτού του σώματος (ΜΑΤ) και των παραφυάδων του.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή με αιτήματα την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την αποκατάσταση της δημοκρατίας!

Advertisements

4 thoughts on “Για τη χθεσινή "διαμαρτυρία" των μπάτσων…

 1. Ο/Η mediaspotgr λέει:

  Τα όργανα της «τάξεως» δεν έχουν ως αποστολή τους να επιβάλουν την τάξη προστατεύοντας τον πολίτη, ούτε υπόκεινται σε οποιοδήποτε νόμο , αλλά αποτελούν μια ειδική κατηγορία πολιτών , προνόμιο που τους παραχώρησε η εξουσία, την οποία και προστατεύουν.
  Λειτουργούν λοιπόν έξω από τους θεσμούς του κράτους και παράλληλα με αυτούς.

  Τα ΜΑΤ πηγαίνουν ακόμα και στις δενδροφυτευσεις , γιατί δεν παρεβεθησαν και στο συλλαλητήριο των αστυνομικών ;

  Το ότι η απόπειρα εναντίων του αστυνομικού φρουρού ήταν προβοκατόρικη πράξη κυπατζιδικης σύλληψης και πιθανόν και εκτέλεσης το έχουμε εξαντλήσει.
  Αλλού όμως θέλουμε να στηθούμε με αφορμή τις αντιδράσεις από το γεγονός αυτό, στο πως βλέπει και πως μεταχειρίζεται το επίσημο κράτος και τα θεσμοθετημένα όργανα του τους πολίτες. Γιατί για το κράτος ο πολίτης είναι εν δυνάμει κίνδυνος.

  Ανατρέχουμε λοιπόν στην κηδεία του δολοφονηθέντος μαθητή Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, όπου κατά την διάρκεια της εξοδιου ακολουθίας είχανε παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τα άτομα που πήγαν να συνοδέψουν στην τελευταία κατοικία του τον φονευθέντα μαθητή. Μάλιστα μετά την κηδεία τα ΜΑΤ επενέβησαν , χωρίς να προκληθούνε, και «προληπτικά» έριξαν δακρυγόνα ενώ και πάλι «προληπτικά» προπηλάκισαν και αρκετούς απο τους παραβρισκόμενους.

  Δεν σεβάστηκαν δηλαδή τα όργανα του κράτους ούτε αυτή την ιερή στιγμή.

  Και ερχόμαστε στο χθεσινό συλλαλητήριο που οργάνωσαν οι αστυνομικοί και τα συνδικαλιστικά τους όργανα έξω από το νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός φρουρός.

  Μαζευτήκαν περισσότερα απο 500 άτομα και δεν είδαμε πουθενά παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ, ούτε κλούβες, ούτε άτομα της ομάδας Ζ.

  Γιατί; Ποιος λόγος επιβάλει την παρουσία ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας σε μια κηδεία, σε συλλαλητήρια μαθητών, και δεν επιβάλλεται σε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια αστυνομικών ;

  Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση των πολιτών από τα όργανα του κράτους; δεν είναι όλοι οι πολίτες ίσοι απέναντι στο νόμο ; Δεν κινδυνεύει η «δημόσια τάξη» απ΄ όλους το ίδιο όταν διαδηλώνουν και μάλιστα έξω από νοσοκομείο ;
  Προσαγωγές έγιναν των διαδηλωτών αστυνομικών ; Εξακρίβωση στοιχείων ;

  Και ρωτάμε τι θα γινόταν αν στο συλλαλητήριο των αστυνομικών έξω από το νοσοκομείο , που είναι και χώρος κοινής ησυχίας, αν παρατάσσονταν διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη ανάπτυξη και με πλήρη εξοπλισμό, ως όφειλαν να παραταχθούν;

  Και γιατί για τους απλούς πολίτες αυτό είναι επιβεβλημένο να γίνεται από την αστυνομία ενώ για τους αστυνομικούς που διαδηλώνουν ως πολίτες αυτό δεν απαιτείτε ;

  Παρόλο που και κάποια στιγμή, γιουχαρίστηκαν ακόμα και θρησκευτικοί ηγέτες , που το κατεστημένο τιμά τόσο πολύ, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών όταν πήγε να επισκεφτεί τον τραυματία.
  Και αυτό βέβαια έγινε για την δήλωση που έκανε τις προηγούμενες εβδομάδες ο Αρχιεπίσκοπος και την θέση που έκφρασε δημόσια σχετικά με την λαϊκή εξέγερση και τον τρόπο καταστολής της.
  Εκεί γιατί δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ, που δεν ήταν παρόντα ως όφειλαν ;

  Τελικά για ποιους είναι οι νομοί και ποιοι πρέπει να τους εφαρμόζουν ;
  Γιατί σίγουρα οι Μονάδες αποκατάστασης της τάξης είχανε κάθε λόγο να νοιώθουν οτι προκληθήκαν τα όσια και τα ιερά τους, όταν ένα θρησκευτικό σύμβολο αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο από ένα πλήθος ατόμων.

  Το ενδιαφέρων βέβαια θα ήταν να ακούγαμε τους αστυνομικούς διαδηλωτές τι θα λέγανε μετά, από την «επιχείρηση» των ΜΑΤ εναντίων τους, ως όφειλαν να είχαν πράξει, και όπως πράττουν σε ανάλογες περιπτώσεις όταν διαδηλωτές είναι πολίτες και μαθητές .

 2. Ο/Η wert01gf λέει:

  Τα ΜΑΤ, τα ΚΝΑΤ και τα πλακάτ.
  Σύγχησις, εν όψει! Επέστρεψες!

 3. Ο/Η mikros fokion λέει:

  το κλιμα για περισσοτερη καταστολη και βια απο την πλευρα του κρατους ειναι ετοιμο… και ο στοχος δεν ειναι μονο οι νεοι που ειναι αυτη την στιγμη στον δρομο αλλα ο καθε πολιτης… ερχονται δυσκολες μερες και πρεπει ο φοβος να εμπεδωθει ωστε να μην βγει ολος ο κοσμος στον δρομο!
  καλως επεστρεψες

 4. Ο/Η Antinemecis λέει:

  Μα αυτό είναι το πρόβλημα… ότι δε ζούμε σε δημοκρατία.
  Τόσα χρόνια ζούσαμε σε μία κατ’ επίφαση «δημοκρατία» και οι πιο πολλοί νόμιζαν ότι είχαν κατακτήσει τα «όνειρά τους» επειδή κάποιοι τους επέτρεπαν να «παραμυθιάζονται» με δανεικά! Ο ηλίθιος καταναλωτής (γιατί πολίτη δεν τον λες)έχει φτάσει να παρακαλάει τον τραπεζίτη που τον κλέβει τόσα χρόνια, να πάρει τα λεφτά του από το μέλλον του, για να μπορεί να συνεχίσει με δανεικά στην πλάνη του!
  Το κράτος δε φοβάται τους πολίτες. Φοβάται τους ενεργούς πολίτες και τους σκεπτόμενους. Η διαφορά είναι τεράστια!
  Εκτός αν συμφωνήσουμε, χάριν ευκολίας, να τους μοιράσουμε σε «πολίτες» και «καταναλωτές»
  Όσο για την «τρομοκρατική» επίθεση σαφώς ασφαλίτικη ήταν και τόσο ηλίθια όσο και οι ασφαλίτες! Τι περιμένεις από ένα σώμα που έχει για αρχηγό έναν αμόρφωτο χωροφύλακα…
  Πάντως επειδή οι αμόρφωτοι είναι και επικίνδυνοι μην εμφιβάλλετε ότι αν χρειαστεί θα τον βγάλουν από τη μέση…Δεν είναι και απίθανο να πάθει «επιπλοκές»… άσε που μπορεί πάντα να ξαναχτυπήσουν οι «τρομοκράτες» ανάλογα με τις ανάγκες του συστήματος… Και αυτό είναι το πραγματικά επικίνδυνο…
  Γι αυτό πρέπει να φύγουν εδώ και τώρα!

  Επέστρεψα wert01gf και με πολλά κέφια!

  Σαφώς και έρχονται δύσκολες μέρες μικρέ φωκίων αφού επιτέλους έπεσαν οι μάσκες και η χούντα αποκαλύφθηκε.Το θέμα είναι να γίνουν δύσκολες μέρες για αυτούς και όχι για εμάς.
  Κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει μαζικά να παλέψουμε. Μαζί με τα παιδιά που υποχρεούμαστε άλλωστε να προστατεύσουμε.
  Δε μπορώ να καταλάβω, δεν το χωράει το μυαλό μου, πώς επιτρέπουμε να δέρνουν τα παιδιά! Εγώ εξοργίζομαι!
  Γι αυτό αύριο όλοι στο συλλαλητήριο, που πρέπει να μείνει έξω από τη βουλή μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να καταλάβει και ο επόμενος που θα έχει αντίστοιχες διαθέσεις τι τον περιμένει…
  Παίρνουμε και από ένα σκουπόξυλο καλού-κακού… Εγώ θα πάρω το δικό μου και θα έχω και απόδειξη από το supermarket! Κανείς δε θα μου απαγορεύσει να κατέβω για τα ψώνια μου στο κέντρο, το είπε και ο δήμαρχος! Τώρα …αν περπατώντας στην πανεπιστημίου προσπαθήσει κάποιος να με χτυπήσει…θα αμυνθώ! Το λέει και ο νόμος…Αυτοάμυνα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s