Καμία παραχώρηση κε Μαρκογιαννάκη

Ο κος Μαρκογιαννάκης, με το περίσσιο θράσος που τον διακρίνει και ακολουθώντας φυσικά τα σχέδια της κυβέρνησης του ανικανότερου πρωθυπουργού, μας είπε ότι πρέπει να θυσιάσουμε τις ατομικές μας ελευθερίες και τα δικαιώματά μας για τους «ανώτερους» σκοπούς, που μάλλον μόνον αυτός και η κυβέρνησή του αντιλαμβάνονται!
Κε Μαρκογιαννάκη, επειδή από ένα χουντικό εισαγγελέα και πολιτικάντη της διαφθοράς και της διαπλοκής δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ανώτερο αγαθό από την ελευθερία και τη δημοκρατία.
Και επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα και ο πανικός σας, μάλλον αυτές οι έννοιες σας είναι παντελώς άγνωστες, καλά θα κάνετε να κάτσετε στα αυγά σας και ακόμα καλύτερα να μας αδειάσετε τη γωνιά.
Το μόνο πράγμα που επιβάλλεται να περισταλεί είναι η ασυδοσία σας και η ασυλία σας! (Και των 300!) Επίσης οι υπέρογκες αμοιβές σας…
Οι μόνες κάμερες και υποκλοπές τηλεφώνων που θα μπορούσαμε να επιτρέψουμε είναι αυτές που αφορούν εσάς και το σινάφι σας, καθώς και τους παρακρατικούς σας φίλους. Εμείς δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παραβιάσει τα προσωπικά μας δεδομένα («νόμιμα» τουλάχιστον, γιατί τα βρώμικα παιχνίδια των υπηρεσιών σας είναι γνωστά…). Πολύ περισσότερο όταν αυτός ο κάποιος είναι η αστυνομία, μία από τις πιο διεφθαρμένες και ασύδοτες υπηρεσίες!
Ούτε και ο εισαγγελέας πια αποτελεί καμία διασφάλιση τήρησης της νομιμότητας, μετά από την κατηφόρα που έχει πάρει η ελληνική «δικαιοσύνη»!
Καλά θα κάνετε λοιπόν, επειδή τη δημοκρατία δεν την αντέχετε και σας πιάνει αλλεργία, να πάτε σπιτάκι σας μαζί με τον άχρηστο πρωθυπουργό σας.
Δεν ανεχόμαστε πια ούτε εσάς, ούτε την υπέρμετρη ηλιθιότητα σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s