Οι κοτσάνες… φέρνουν ψήφους (!) ;

O ανικανότερος πρωθυπουργός μας δεν απέδειξε μόνο πόσο διαπλεκόμενος, απατεώνας και συμμέτοχος σκανδάλων είναι… Από τον πανικό του λέει τόσες μπούρδες που κοινός νους αδυνατεί πλέον να τον παρακολουθήσει!
Μη βιάζεστε, δεν εννοώ ότι δεν πέταγε μπούρδες ανέκαθεν και ότι δεν είναι τόσο ανίκανος να αρθρώσει λόγο που χρειάζεται να του τα γράψουν και να κάνει πολλές πρόβες για να πείσει με αποτέλεσμα τη φαιδρή εικόνα που ενίοτε όλοι απολαμβάνουμε μέσω τηλεοράσεως (το παραδέχτηκε ο ίδιος όταν σε συνέντευξή του είπε ότι είπε το Σημίτη «αρχιερέα της διαπλοκής» επειδή μιλούσε εκτός κειμένου(!) άρα…), απλώς πιστεύω ότι τελευταία έχει παραγίνει το κακό και αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που ακούει αυτά τα πράγματα και τις δικαιολογίες του ανικανότερου και αντί να τον γιαουρτώνει και να τον φασκελώνει τον χειροκροτεί κιόλας(!!!);
Διάβασα ένα άρθρο της «Ελευθεροτυπίας» που περιγράφει κάποιες από τις σημερινές μπούρδες που αμόλυσε σε κάποια εκπομπή και μπήκα στον πειρασμό να τις σχολιάσω…
Μπούρδα 1η
«Τον νόμο για το άσυλο εγώ τον άλλαξα, η κυβέρνησή μου. Για να εφαρμοστεί πρέπει να ζητήσει την παρέμβαση της Αστυνομίας η Πρυτανική Αρχή, ένα πολύ πιο ευέλικτο σχήμα. Εάν δεν δούμε εκεί πρόοδο άμεσα, θα πάμε σε ακόμα μεγαλύτερη αυστηροποίηση του νόμου. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ελευθερία του πολίτη, του ανθρώπου, του φοιτητή να μην καταδυναστεύεται, να μην εκφοβίζεται, να μην προπυλακίζεται, να μη δέρνεται, να μην τραυματίζεται, από μικρές ομάδες ανθρώπων, οι οποίες κάνουν εγκληματικές δράσεις».
Προς άγραν ψήφων των «νοικοκυραίων» και ιδίως αυτών που δεν ξέρουν καν τι θα πει πανεπιστημιακή ελευθερία!
Bέβαια εκτός των τοιχών οι πολίτες θα καταδυναστεύονται, θα εκφοβίζονται, θα προπυλακίζονται, θα δέρνονται, θα τραυματίζονται… Αυτό είναι έργο της ΕΛ.ΑΣ. και κανείς δε μπορεί να της το πάρει. Υπάρχει «σύγκρουση συμφερόντων»!
Καμία σκέψη ότι για να μη θέλουν ούτε οι πρυτανικές αρχές αστυνομία στο χώρο του πανεπιστημίου κάτι σοβαρότερο τρέχει. Και τέλος πάντων ο νόμος ήταν επαρκής από το 198κάτι. Σαφώς οι βανδαλισμοί δεν εκφράζουν κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο αλλά δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για την κατάργηση κεκτημένων. Και, αν δε θέλεις βανδαλισμούς, καλό θα ήταν να μαζέψεις τους παρακρατικούς σου. Μοιάζουν λίγο με την «τρομοκρατία» που εμφανίζεται για να σώσει την κυβέρνησή σου από τις πομπές της και να προωθήσεις τα δόλια σχέδιά σου.
(Απευθύνω το λόγο απ’ ευθείας στον εν λόγω κύριο επειδή τον τελευταίο καιρό του είπαν ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα και για όλα λέει «εγώ», για να μαντρώσει τα πρόβατα!)
Μπούρδα 2η
(για τους αλλοδαπούς)
«Δεν εννοώ ότι οι άνθρωποι αυτοί και πάντως η μεγάλη τους πλειοψηφία δεν είναι φιλήσυχοι, που ψάχνουν μια μοίρα στον ήλιο, να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Ομως δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία, για να είμαστε απόλυτα έντιμοι μεταξύ μας, περισσότερο απ’ το μισό των κρατουμένων σήμερα στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί. Δεν το λέω ως κατηγορία, προς Θεού. Αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε να βάλουμε τάξη και κανόνες στο παιχνίδι αυτό».
Κατ’ αρχήν αφού η πλειοψηφία είναι φιλήσυχοι και εργατικοί (όπως λες) θα έπρεπε να σκεφτείς ότι ποτέ η μειοψηφία δεν χαρακτηρίζει την πλειοψηφία.
Όμως για τη διαπίστωσή σου στο δεύτερο σκέλος έχω ένα σχόλιο…
Εμ βέβαια! Αφού στη φυλακή πάνε κατ’ εξοχήν οι μικροεγκληματίες πώς να μη δεις πλειοψηφία αλλοδαπών; Έχουν οι αλλοδαποί «δόντι» στο Μαξίμου για να την «κάνουν με την Air-Siemens; Έχουν οι αλλοδαποί «δόντι» τον Καρούτσο και το Σανιδά να τους απαλλάσει λόγω βλακείας, να κρατάει πίσω τις δικογραφίες, να ξεφτιλίζει τους θεσμούς για χάρη τους;
Φυσικά κάποιοι και από αυτούς έχουν «δόντι» στη ΓΑΔΑ για να «καθαρίζουν» από εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου (εμπορία ναρκωτικών πχ) αλλά αυτό γίνεται επειδή οι μπάτσοι είναι συνεταιράκια τους. Ούτε κι αυτούς όμως τους μετράει κανείς στις φυλακές!
Τώρα, αν η δικαιοσύνη έκανε σωστά τη δουλειά της και αν δεν είχατε περάσει νόμους για να τη γλιτώνετε εύκολα και να μπλοκάρετε και τη δικαιοσύνη (δεν είναι όλοι Σανιδάδες και Καρούτσοι, φαντάζομαι μία μειοψηφία σας έχει ξεφύγει). νομίζεις ότι τα ποσοστά θα ήταν τα ίδια και τα εγκλήματα της ίδιας βαρύτητας;
Δε θα ήταν μέσα οι πολιτικοί (πρώτος εσύ) και το μισό τουλάχιστον δικαστικό-εισαγγελικό σώμα; Από την αστυνομία, πόσοι νομίζεις ότι θα τη γλύτωναν; Οι ανώτατοι αξιωματούχοι που διορίζονται από την κυβέρνηση συνήθως και με παράνομες αποφάσεις; Οι παρακρατικοί που έχετε στήσει για να κάνουν τις βρωμοδουλιές σας και να σας στρώνουν το δρόμο της εξουσίας;
Κάντα σούμα και πάμε να δούμε τα ποσοστά…
Μπούρδα 3η
«Ξέρω ποια είναι η αποστολή μου και το χρέος μου όχι μετά την Κυριακή, και χθες και σήμερα και μετά την Κυριακή. Είναι η αντιμετώπιση της κρίσης».
Της νευρικής κρίσης που μας έχει πιάσει και κοντεύουμε να πάθουμε υστερία, όσοι διαθέτουμε στοιχειώδες IQ, από το θράσος σου και την ακατάσχετη μπουρδολογία σου; Ή της άλλης που αφού τα κάνατε κώλο (σαν τα μούτρα σας δηλαδή) θέλετε να μας κλέψετε κι άλλα για τις τσεπούλες των αξιότιμων υπουργών σου (κάτι θα βγάζεις και συ!) και για να ξεπουλήσετε και καραστρέψετε ό,τι έχει μείνει όρθιο! Εσύ αγόρι μου μπορεί να είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα αφεντικά σου (η πόρνη δύσκολα σηκώνει κεφάλι στο νταβατζή της, πόσο δε μάλλον όταν είναι περισσότεροι του ενός) και να θεωρείς αποστολή σου αυτό που κάνεις, αλλά τις μαλακίες σου να τις κάνεις σπίτι σου με τα λεφτά σου, όχι με τα δικά μας!
Μπούρδα 4η
(εξηγώντας τι είναι πολιτική ευθύνη και γιατί καλώς δεν παραιτήθηκε ούτε αυτός ούτε η Ντόρα)
«Πολιτική ευθύνη σημαίνει ότι βλέπω μια δυσλειτουργία και έχω την ευαισθησία να πω ναι, υπήρξε εδώ κάποιο πρόβλημα, να δούμε γιατί έγινε, να αποδοθούν πιθανόν ευθύνες, δεν κρύβομαι πίσω από γεγονότα ή πρόσωπα. Δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι πρέπει ο καθένας να εγκαταλείπει τη θέση του επειδή εμφανίζεται μια δυσλειτουργία. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι ο πρωθυπουργός που κρίνει αν πρέπει κάπου να γίνουν αλλαγές».
Όταν ήσουν στην αντιπολίτευση άλλα έλεγες! Ήταν κι αυτά «εκτός κειμένου» και σου ξέφευγαν; Μάθαμε και κάτι όμως! Επί ΝΔ τα σκάνδαλα και οι μεθοδεύσεις μετονομάζονται σε δυσλειτουργίες!!!
Στις πόσες δυσλειτουργίες παραιτείται κάποιος Κωστάκη; Και αυτή η λογική σου ότι δε φταις εσύ για τίποτα και φταίνε πάντα οι άλλοι, είναι εμμονή που απέκτεισες όταν σε παρηγορούσαν οι δικοί σου μικρό (βλέποντας ότι δεν «τραβάς») και σου έλεγαν ότι δε φταίς για τις μαλακίες που έκανες; Υπάρχουν ψυχαναλυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν, δε χρειάζεται να ασχολούμαστε όλοι οι υπόλοιποι με την περίπτωσή σου!
Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει και πολλές μπούρδες ακόμα όπως …
Μπούρδα 5η
«Το σκάνδαλο Siemens είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ».
Και έκλεισες τη βουλή για να προστατεύσεις τις αποκαλύψεις για το ΠΑΣΟΚ; Ζήτησες συγγνώμη και για αυτά που έλεγες για το Σημίτη…; Δηλαδή παραδέχεσαι στους ψηφοφόρους σου ότι παίζεις θέατρο και τους κοροϊδεύεις κατάμουτρα και δουλεύεις για το καλό του ΠΑΣΟΚ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (!!!); Τι να πω… όμοιος τον όμοιο…
Τώρα εμείς, που δεν ανήκουμε στη συνομοταξία των ανεγκέφαλων ηλιθίων με IQ ραδικιού που απευθύνεσαι, μπορούμε να πιστεύουμε τους Γερμανούς που σίγουρα ξέρουν καλύτερα τι και ποιους πλήρωναν; Αυτοί είπαν ότι σας τα έδιναν εξίσου και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση και έτσι δεν είχαν προβλήματα. Δηλαδή, να στο κάνω λιανά μπας και το καταλάβεις, όταν χρημάτιζαν για να παίρνουν μία δουλειά χρημάτιζαν και τους δύο για την ίδια δουλειά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Άρα το ποιος ήταν περισσότερα χρόνια στην κυβέρνηση καμία σημασία δεν είχε για τους Γερμανούς. Σας είχαν πιασμένους! Δεν είπαν ποτέ ότι χρημάτιζαν την εκάστοτε κυβέρνηση και η διαφορά είναι μεγάλη! Και επειδή το ΠΑΣΟΚ δε σας κολλάει στον τοίχο, σημαίνει ότι σίγουρα αυτό που εμμέσως παραδέχεσαι είναι αλήθεια. Συνεργάζεστε μία χαρά…!
Μπούρδα 6η
«Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει καλά τη δουλειά της»
Η δικαιοσύνη ως θεωρητική έννοια; Και ο Ζαγοριανός που ξεχνάει τα έγγραφα στο φωτοτυπικό; Που δε δίνει τη δικογραφία μην τυχόν και διαρρεύσουν οι λαμογιές σου (και των υπολοίπων); Ο Σανιδάς που κρατάει την πόρτα μη φύγει καμία δικογραφία προς τη βουλή; (Όταν είπε ότι δε μπορεί να κρατάει άλλο, έβαλες λουκέτο!) Ο Καρούτσος που παρεμβαίνει σε όσες διαδικασίες αφορούν το κόμμα σου; Η «περίεργη» προστασία της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης (όπως την αποκαλείς, βάσει του δόγματος πες-πες θα το πιστέψουν) σε πολιτικούς και επιχειρηματίες; Το αλλοπρόσαλο και σπασμωδικό φέρσιμό των «λειτουργών» της; Τι από όλα αυτά παραπέμπει σε ανεξαρτησία; Και τέλος πάντων δεν παίρνεις και τα φιλαράκια σου της «δικαιοσύνης» να πάτε όλοι στο διάβολο…; Νισάφι πια!

Κι όμως με αυτές και άλλες μπούρδες ο κος αυτός έχει βγει στο κουρμπέτι προς «άγραν ψήφων»! Δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί περισσότερο ότι αυτός ο μπούρδας κρατάει «τα ηνία» της χώρας και το μέλλον μας στα χέρια του ή ότι το επίπεδο των ψηφοφόρων είναι τέτοιο που θα τον ψηφίσει για αυτά.
Και τα δύο είναι καταστροφικά…!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s