Εδραιώνοντας τη χούντα…

Όλοι νομίζω έχουμε προσέξει την εκμετάλλευση που γίνεται γύρω από ένα γεγονός που σε μία νορμάλ χώρα και όχι στην ψωροκώσταινα, θα αποτελούσε υπόθεση ρουτίνας. Αναφέρομαι στην (υποτιθέμενη;) εξιχνίαση της απαγωγής Παναγόπουλου. Θα μου πείτε ότι με τα χάλια που έχει η αστυνομία και την ασυδοσία της δράσης της, χρειαζόταν κάτι για να πείσει ότι κάτι κάνει… Επίσης ότι και η κυβέρνηση προσπαθεί να “καρπωθεί” πολιτικά το γεγονός, μετά τις τόσες αποτυχίες της και την αστοχία τής πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα…

Είναι όμως έτσι; Είναι τα πράγματα τόσο…αθώα;

Ας δούμε και μία άλλη παράμετρο της ιστορίας και τι “στήνεται” πίσω από αυτήν…

Πρώτα από όλα όμως ας σκεφτούμε γιατί μία υπόθεση ρουτίνας, δηλαδή το ότι η αστυνομία δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά της, έχει τύχει τέτοιας προβολής και ενώ πολλά σοβαρότερα πράγματα συμβαίνουν παράλληλα σε όλα τα επίπεδα, τα μέσα ασχολούνται με την “τρομερή” επιτυχία. Και ως “τρομερή” επιτυχία παρουσιάζεται ότι η αστυνομία μετά από πολλούς μήνες κατόρθωσε(!) να εξιχνιάσει μία υπόθεση απαγωγής που η συμμορία ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο του κράτους!!! Αφού τα “κεφάλια” ήταν ήδη στις φυλακές και διοργάνωσαν το όλο σχέδιο μέσα από κει!!!

Και φυσικά, αφού ζούμε στην ψωροκώσταινα όπου το παράλογο παρουσιάζεται ως λογικό, αντί να λοιδορούμε την κυβέρνηση και την κατάντια όλου του ελεγκτικού μηχανισμού και να πέσουν κεφάλια… αντιστρέφουμε την πραγματικότητα παραλείποντας την ουσία και αναδεικνύουμε ένα απλό γεγονός ως “μέγα”…

Και σας ρωτάω: Εσείς τι πιστεύετε… μήπως πρέπει να δούμε αλλιώς τα πράγματα και να αναζητήσουμε αυτό που μεθοδεύεται πίσω από την “επιτυχία”;

Σας θυμίζω λοιπόν ότι ελάχιστες μέρες πριν, ο περίφημος Σανιδάς έβγαλε μία “γνωμοδότηση” για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Και αυτή η “γνωμοδότηση” είναι τελείως αντίθετη με το σύνταγμα αλλά και με τη διεθνή νομολογία. Παράλληλα η κυβέρνηση μεθοδεύει με νόμους και διατάγματα, που περνάνε χωρίς καν να ανακοινώνονται, την πλήρη χειραγώγηση και παρακολούθηση των πολιτών, για το “καλό” μας φυσικά… που εμείς μπορεί να μην το γνωρίζουμε, αλλά η κυβέρνηση των απατεώνων και των λαμογιών το γνωρίζει.

Μετά τη γνωμοδότηση Σανιδά και πριν την “επιτυχία” είχαμε αλλαγή ηγεσίας στη “δικαιοσύνη”. Είχαμε την ανάδειξη των εκλεκτών και συμμάχων της κυβέρνησης ώστε να παρακαμφθούν τα όποια προβλήματα…

Λίγο πριν από όλα αυτά είχαμε την “προκήρυξη” της ΣΕΧΤΑΣ (των παρακρατικών και ΚΥΠατζήδων), που και αυτοί (εντελώς συμπτωματικά φυσικά) έδρασαν έτσι ώστε να βολευτούν τα σχέδια της κυβέρνησης!!!

Και φυσικά έχει φτιαχτεί και το σκηνικό ότι οι ΣΕΧΤΕΣ, οι “τρομοκράτες” και το συνδικάτο του εγκλήματος… χρησιμοποιούν καρτοκινητά και internet!

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι ενώ η “γνωμοδότηση” Σανιδά είναι παράνομη η ΑΠΠΔ μας τα είπε λίγο “περίεργα” και ότι χρειάζεται μία νομοθετική αλλαγή για να εφαρμοστεί! Ξέχασε η ΑΠΠΔ το σύνταγμα που πρέπει να διαφυλάττει και αναφέρθηκε μόνο σε μία οδηγία της ΕΕ. Δηλαδή άφησε “παράθυρο” στην κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία να λυθεί το πρόβλημα… Φυσικά και αυτή η “ανεξάρτητη” αρχή είναι σαν την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”… διορισμένη από την κυβέρνηση!!!

Επανέρχομαι λοιπόν στην “εξιχνίαση” του εγκλήματος (όπως ισχυρίζονται) που κατά περίεργο πάλι τρόπο, έρχεται στην κατάλληλη ώρα! (Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτήν την κυβέρνηση και όταν θέλει να πετύχει τους δόλιους σκοπούς της όλες οι “συγκυρίες” την ευνοούν!)

Η ΚΥΠ (ΕΥΠ τη λένε για να ακούγεται καλύτερα… αλλά εγώ θα συνεχίσω να την λέω ΚΥΠ επειδή δρα πάντα με τον ίδιο παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο και επειδή τίποτα στην ουσία δεν άλλαξε…) σε άριστη συνεργασία με την ασφάλεια (δύο μαύρες υπηρεσίες που δρουν περισσότερο ως παρακράτος) έλυσαν το μυστήριο, αφού παρακολούθησαν τα ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΑ της συμμορίας… άρα λοιπόν “τι γκρινιάζετε και αντιτίθεστε, του κακούς θα παρακολουθούμε…” η δε ΚΥΠ “δρα για το συμφέρον των πολιτών…”

Η ασφάλεια είναι το μεγαλύτερο αγαθό” μας είπε τις προάλλες το ρεντίκολο ντι κορφού “και αν χρειάζεται και να περικοπούν θέματα προσωπικών δεδομένων και ατομικών ελευθεριών, είναι ήσσονος σημασίας”.

Άρα λοιπόν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι κάμερες (είπαμε η αστυνομία “προστατεύει” τον πολίτη), πρέπει να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα (είδατε τι “επιτυχία” είχαμε), καλό είναι να παρακολουθείται και το διαδίκτυο αφού οι κακοποιοί δρουν ποικιλοτρόπως… Α! Να καταγράψουμε και το DNA (ξέχασα να σας πω ότι με το DNA ταυτοποίησαν τους εγκληματίες… τώρα αν για τα αποτελέσματα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου που ήταν γνωστό το όπλο και ο δράστης χρειάστηκαν τόσες μέρες για να βγει η βαλλιστική, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!) Όταν είναι να “στηθεί” μία κατάσταση όλα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ! Άσε που η ΕΛ.ΑΣ. σε τέτοιες καταστάσεις επιδεικνύει μία τρομερή ικανότητα μέντιουμ και γνωρίζει άμεσα ποιος και γιατί έκανε το έγκλημα, ότι θα στείλει “προκήρυξη” (όταν αφορά “τρομοκράτες”), κάνει αναλύσεις DNA και έχει “αδιαμφισβήτητα” αποτελέσματα (βρήκαν, λέει, μία τρίχα ενός από τους απαγωγείς στα παπούτσια(!) του Παναγόπουλου!!! Τόση περιπλάνηση και η τρίχα εκεί! Με ψαρόκολλα την είχαν κολλήσει;)

Τώρα, ότι αντίστοιχη μεθόδευση για την καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων και των ατομικών ελευθεριών (είπαμε για το καλό μας!) γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την ΕΕ και ότι η Μητσοτάκη (Μπακογιάνη) υπέγραψε εξ ονόματός μας (χωρίς να μας ρωτήσει αλλά είπαμε… ξέρουν αυτοί) την παραχώρηση στις ΗΠΑ των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, καμία σχέση με τα παραπάνω δεν έχει και καμία μεθόδευση δεν αποδεικνύει!!!

Τώρα θα μας βγάλουν τους “νοικοκυραίους” που θα απαιτούν περισσότερη αστυνόμευση… τα γκάλοπ που θα δείχνουν ότι οι πολίτες επιβραβεύουν αυτές τις πρακτικές… ο Κωστάκης θα ξαναγίνει “καταλληλότερος”… η αντιπολίτευση (ΠΑΣΟΚ) όχι μόνο δεν αντιπολιτεύεται σε αυτές τις πρακτικές αλλά συμπορεύεται (βλέπετε τα αφεντικά είναι κοινά και οι εντολές απαραβίαστες!)… η αριστερά κάτι καταγγέλλει, αλλά δεν έχει τώρα καιρό να ασχοληθεί με τις κατάφορες παραβιάσεις του συντάγματος (ήδη παραβιάζεται και το άρθρο 16)… το Λάος την έχει δει κυβέρνηση και μας πρότεινε το δικό του μοντέλο “δημοκρατίας” (διαβάστε εδώ για την αναβίωση του χιτλερισμού που ονειρεύεται ο Καρατζαφλάρης)… το σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο που μπορεί να παραβιάζεται και να κωφεύουν για αυτό όλοι (ακόμα και ο πρόεδρος της “δημοκρατίας” που δεν έχει καν την τσίπα να παραιτηθεί!) και περισσότερο από όλους ο ελληνικός λαός, στου οποίου τον πατριωτισμό (με τη σωστή έννοια) επαφίεται ο νομοθέτης όταν όλες οι δικλείδες που ορίζονται για την τήρησή του έχουν αποτύχει.

Αλλά ο ελληνικός λαός δε μπορεί να ασχολείται με τέτοια. Έχει τα μπάνια του να ασχοληθεί και αν ακρίβυνε ο φραπές! Προσωπικά δεδομένα… ατομικές ελευθερίες… ατομικά δικαιώματα… είναι ψιλά γράμματα…

Κάπως έτσι, όταν η μάζα τελεί εν υπνώσει, ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ…

Υγ. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι, αυτό “το συνδικάτο του εγκλήματος” με τους αδίστακτους μαφιόζους, βαρυποινίτες κλπ., για μία απαγωγή κατηγορήθηκε και άρχισε να τα “ξερνάει” όλα! Τι δολοφονίες ανέλαβε… τι βομβιστικές επιθέσεις… μέχρι και εγκλήματα που τελικά δεν έγιναν!!! ‘Όμως οι (πάνω από όλα) “αντικειμενικοί” και “έγκριτοι δημοσιογράφοι” μάς το ξεκαθάρισαν… δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία. Είπαμε, η κυβέρνηση χρειάζεται τις καβάτζες της…

Advertisements

One thought on “Εδραιώνοντας τη χούντα…

  1. Ο/Η taftar λέει:

    αυτο που μου κανει εντυπωση, αλλα μαλλον δε θα ᾽πρεπε, ειναι το ποσο κοιμισμενοι ειμαστε. ειναι σαν να βλεπεις ενα εργο που το εχεις ξαναδει, το τελος σε ειχε ξενερωσει κι εσυ καθεσαι απαθης και το ξαναβλεπεις, επειδη βαριεσαι να σηκωθεις να πιασεις το τηλεκοντρολ.
    πολυ σωστα το ειπες: ετσι εδραιωνεται η χουντα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s