Η Χούντα είναι εδώ!

Τώρα λοιπόν που διαδόθηκε το παραμύθι της «επιτυχίας» της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με την ΕΥΠ και του παρασκηνίου που επιλεκτικά μεταφέρεται και διαδίδεται… τώρα που (σιωπηλά) οι υποκλοπές της ΕΥΠ επιβραβεύθηκαν και οι «αναλύσεις» DNA μας έπεισαν για το καλό που μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία τέτοιες βάσεις δεδομένων… δείτε και την ουσία της τόσης φασαρίας!

  • Εξαιρείται από τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (περί προστασίας των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων) και δίδεται στη δημόσια αρχή (βλέπε ΕΛ.ΑΣ.) η δυνατότητα να επεξεργάζεται το υλικό που θα συλλέγει από τη λειτουργία των ειδικών τεχνικών μέσων καταγραφής ήχου και εικόνας σε δημόσιους χώρους.
  • Σκοπός της εξαίρεσης είναι γενικά, η διαφύλαξη της ασφάλειας του κράτους, της άμυνας και της δημόσιας ασφάλειας, η προστασία προσώπων και πραγμάτων και η διαχείριση της κυκλοφορίας. Δηλαδή, τα πάντα.
  • Το υλικό που θα συλλέγεται, εφόσον χρησιμεύει στη βεβαίωση εγκλημάτων που τελέστηκαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, διατηρείται για όσο διάστημα οι εισαγγελικές αρχές κρίνουν αναγκαίο. Διαφορετικά, θα τηρείται για 7 ημέρες στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. και μετά θα καταστρέφεται με πράξη του εισαγγελέα. Η παραβίαση των διατάξεων αυτών τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους…
  • Η ΕΛ.ΑΣ. θα συγκεντρώνει γενετικό υλικό υποχρεωτικά από κάθε ύποπτο, ακόμη και για πλημμέλημα. Εως σήμερα το άρθρο 200Α του κώδικα ποινικής δικονομίας προέβλεπε ότι το δικαστικό συμβούλιο μπορεί να διατάξει τη συλλογή γενετικού υλικού για σοβαρά κακουργήματα.
  • Εάν η ανάλυση του DNA αποβεί αρνητική, αυτό καταστρέφεται αμέσως. Διαφορετικά, τηρείται σε ειδικό αρχείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και καταστρέφεται μετά τον θάνατο του προσώπου. Η λειτουργία του αρχείου εποπτεύεται από τον εισαγγελέα Εφετών.

Κοινώς η κυβέρνηση κάνει ό,τι γουστάρει, δεν υπολογίζει αρχές ούτε και συνταγματικούς νόμους. Παρακάμπτει τα πάντα προκειμένου να ενεργοποιήσει τη διαδικασία συνολικού φακελώματος των πολιτών και αρκεί να ονομαστεί κάποιος «ύποπτος» για να έχουν πρόσβαση στο DNA. (Tι σημαίνει πρόσβαση στο DNA και τι κινδύνους υποκρύπτει αυτό θα αναλύσω στην επόμενη ανάρτηση)
Επίσης δεν «κολώνει» με τίποτα μπροστά στους περιορισμούς του συντάγματος και των νόμων και ενεργοποιεί την πλήρη παρακολούθηση πολιτών μέσω των καμερών. Και αν τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε…
Οι φασίστες σε πλήρη δράση! Θα αντισταθεί κανείς…;

Υγ. Το πλήρες άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s