Kαληνύχτα Ελλάδα!

Την ώρα που οι νεοέλληνες ασχολούνται με το πού θα πάνε διακοπές ή βρίσκονται ήδη εκεί και το μόνο που τους απασχολεί είναι η θερινή ραστώνη, ο εχθρός με γοργούς ρυθμούς εδραιώνει την κυριαρχία του. Ο εχθρός δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, αλλά ένα ολόκληρο οικονομικοπολιτικό σύστημα που ο σκοπός του είναι η απόκτηση όλο και περισσότερου χρήματος και εξουσίας με κάθε μέσο. Η κυβέρνηση είναι απλώς ο διεκπεραιωτής των διαδικασιών που θα φέρουν το θεμιτό αποτέλεσμα…
Χθες λοιπόν, ανήμερα της αποστασίας του ’65 και του πραξικοπήματος στην Κύπρο του ’74 που έφερε τη διχοτόμησή της (δηλαδή την υλοποίηση των σχεδίων των Αμερικανών που ένθερμος υποστηρικτής τους ήταν ο «επίτιμος» του κόμματος που μάς κυβερνά, και πατέρας της ΥΠΕΞ που διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα!), η κυβέρνηση πέρασε από τη βουλή δύο τροπολογίες που μόνο στην επιβολή χούντας μπορούν να παραπέμψουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιας σημασίας νομοθετήματα πρέπει να περνάνε από την ολομέλεια της βουλής (σύμφωνα με όσα διάβασα) καθώς αφορούν σε συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Η κυβέρνηση όμως μάς έχει συνηθίσει σε πρακτικές ανομίας και καταστρατήγησης του συντάγματος, δεν είναι πρώτη φορά. Επίσης η εικόνα της βουλής που «νομοθετούσε» για κάτι τόσο σοβαρό και επικίνδυνο ταυτόχρονα, ήταν τουλάχιστον γελοία. Ή (για να είμαι πιο ακριβής) επικίνδυνα γελοία!!! Στο τέλος δε, ούτε ψηφοφορία δεν έγινε και αμέσως μετά άρχισαν τα ΜΜΕ να διαδίδουν ότι «υπερψηφίστηκαν» οι τροπολογίες! Αυτό που έγινε (το παρακολούθησα ζωντανά από το κανάλι της βουλής) είναι με συνοπτικές διαδικασίες να ειπωθεί ότι γίνεται ΔΕΚΤΟ το νομοσχέδιο κατά πλειοψηφία και η ψηφοφορία θα γίνει «σε κάποια άλλη συνεδρίαση»! Τώρα έγινε δεν έγινε ψηφοφορία… θα σάς γελάσω, πάντως κατά την ώρα της διαδικασίας δεν έγινε σίγουρα! Αν φτάσαμε να περνάνε ό,τι θέλουν χωρίς καν να το ψηφίζουν… Δεν το θεωρώ απίθανο εδώ που φτάσαμε!
Χθες λοιπόν η κυβέρνηση αποφάσισε ότι είμαστε όλοι εν δυνάμει ένοχοι και πρέπει να παρακολουθούμαστε και να φακελωνόμαστε για το πού πηγαίνουμε… με ποιον… πότε… αλλά και για το ΤΙ ΛΕΜΕ συνεχώς, παραβιάζοντας πλήρως το σύνταγμα που ορίζει ότι απαγορεύεται να παρακολουθούνται οι συνομιλίες των πολιτών και να υποκλέπτονται(ακόμη και δια ζώσης) παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (κατηγορία κακουργημάτων) και μόνο με την άδεια εισαγγελέα, που πιστοποιεί ότι συντρέχουν οι λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο. Εδώ λοιπόν, μία τροπολογία, παραβιάζει το σύνταγμα επειδή… «έτσι γουστάρουν»! Η δε καταγραφή θα γίνεται επί 24ώρου βάσεως και το υλικό θα κατστρέφεται (;) παρουσία εισαγγελέα (!) μετά μία εβδομάδα!!!
Είστε σίγουροι ότι θα καταστρέφεται; Αποτελεί εγγύηση η παρουσία εισαγγελέα κατά την καταστροφή (παίρνοντας δεδομένο ότι θα είναι έντιμος και θα κάνει σωστά τη δουλειά του, καθώς με την κατάρρευση των θεσμών και αυτό είναι αμφισβητήσιμο…), όταν όλοι όσοι γνωρίζουν στοιχειωδώς από τεχνολογία γνωρίζουν ότι μπορεί να αντιγράφεται και να αποθηκεύεται και μετά να γίνεται το τυπικό της διαδικασίας; Είστε σίγουροι ότι θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να βρίσκονται στα χέρια μπάτσων και να τα διαχειρίζονται ανεξέλεγκτοι διεφθαρμένοι (κατά πλειοψηφία) αστυνομικοί; Μπορείτε να εμπιστευθείτε την τήρηση διαδικασιών (ακόμη και οι πιο καλόπιστοι) όταν ζείτε σε μία χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει… από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο; Πιστεύετε ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιονδήποτε, σε μία χώρα που τα φορολογικά δεδομένα των πολιτών πωλούνται σε CD στο μοναστηράκι εδώ και πολλά χρόνια και κανείς δεν έχει δώσει ποτέ λόγο για αυτό;
Και σεις «νοικοκυραίοι», ενθουσιάζεστε με την ιδέα ότι ο κάθε καράβλαχος μπάτσος, θα «κοιτάζει» πίνοντας το φραπέ του το μπούστο της γυναίκας σας ή της κορούλας σας που θα περπατάει στο δρόμο, ή θα ζουμάρει στα καλλίγραμμα (ή όχι) οπίσθια της; Είστε σίγουροι ότι δε θα γίνουν τέτοια δεδομένα αντικείμενο διακίνησης στο internet; Ή είστε τόσο διεφθαρμένοι και διεστραμένοι που κάτι τέτοιο δε θα σας πείραζε; Και ας πάρουμε και μία άλλη παράμετρο, που αποτελεί πραγματικότητα ιδίως για τους «νοικοκυραίους» και τους οπαδούς του «πατρίς,θρησκεία,οικογένεια» που συνήθως ζουν «διπλή ζωή»… του προσχηματικά έντιμου και καλού οικογενειάρχη από τη μία και του «γκομενιάρη» από την άλλη! Είστε σίγουροι ότι δε θα αποτελέσετε τουλάχιστον αντικείμενο εκβιασμών ή μικροεκβιασμών; Η μισή αστυνομία (αν όχι όλη) βγάζει ένα δεύτερο εισόδημα από εκβιασμούς, νταβατζιλίκια, «προστασία» και διακίνηση ναρκωτικών… Θέλετε να διαχειρίζεται και τα προσωπικά σας δεδομένα; Eίστε σίγουροι…;
Πάμε λοιπόν στη δεύτερη τροπολογία, εξίσου αντισυνταγματική αλλά πολύ πιο επικίνδυνη…
Η καταγραφή δεδομένων DNA! Για ΥΠΟΠΤΟΥΣ (και το υπερτονίζω αυτό) τέλεσης ακόμη και πλημελημμάτων!!! Καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και ορίζεται το «τεκμήριο ενοχής»!
«ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ».
Ο καθένας που ο μπάτσος θα υποδείξει ως ΥΠΟΠΤΟ («με έβριξε κε διοικητά!» ή «τον είδα να κάνει αυτό…» κλπ) θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ να δώσει υλικό DNA! Το πιο προσωπικό και απόρρητο στη ζωή του ανθρώπου. Καταλαβαίνετε άραγε τι σημαίνει αυτό και τι κινδύνους επιφυλάσει; Κάθε πληροφορία γύρω από την υγεία, την προδιάθεση σε ασθένειες, την κληρονομικότητα…
Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει, η διακίνηση τέτοιων πληροφοριών; Οι ασφαλιστικές εταιρείες πχ. καθώς και οι φαρμακευτικές θα ήταν οι πρώτοι «πελάτες» των μπάτσων που θα διαχειρίζονται τέτοιο υλικό…
Αν ξεφύγουμε δε από τη λογική της παράνομης διακίνησης και πώλησης τέτοιων δεδομένων και πάμε στο τι μπορεί να επιφέρει μία τέτοια συλλογή στοιχείων στην κοινωνία του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, τότε τα «σενάρια» που μπορούν να αναλυθούν είναι τόσα πολλά που φοβάμαι ότι πολλοί δε μπορούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο και εύκολα θα σκεφθούν αυτό που θα τους αφήσει στην ησυχία τους: «Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δε γίνονται τέτοια πράγματα…»
Τι είναι αυτό όμως που οδήγησε με τέτοια σπουδή σε τέτοιες αποφάσεις; Ο ζήλος της κυβέρνησης για την ασφάλειά μας…;
Όσο και αν θέλω να το δω καλόπιστα η λογική μου δε μού επιτρέπει «να καταπίνω ό,τι μού σερβίρουν», πολύ περισσότερο δε όταν αυτό μου το υποβάλει η εξουσία που δεν είναι καθόλου άδολη και καλοπροαίρετη!!!
Όλες οι ενδείξεις, αποδεικνύουν μία μεθόδευση που ξεκίνησε από το 2004 και για να είμαι πιο αντικειμενικός από νωρίτερα, με πρόφαση τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Τότε που μάς απειλούσαν ότι αν δε δεχθούμε να παραβιαστούν λίγο τα συνταγματικά μας δικαιώματα και να επιβληθούν αντισυνταγματικά μέτρα αστυνόμευσης και παρακολούθησης, η ολυμπιάδα θα καταστρέφονταν γιατί κάποιοι (πρωκτοσφυκτικοί) δε θα έρχονταν επειδή φοβόνταν για την ασφάλειά τους! Τότε ήταν που ως λαός, ανοίξαμε την «κερκόπορτα» και δείξαμε ότι πολλά μπορούμε να ανεχθούμε και απέχουμε πολύ από το «του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει». Τότε αποδείξαμε ότι ο σύγχρονος ραγιάς νεοέλληνας μπορεί να ανεχθεί πολλά πλέον, έχει γίνει large… αρκεί να του υπερτονίσει κάποιος ότι είναι σπουδαίος και μοναδικός!
Μύθος παιδιά αλλά… το τραβάει το παραμύθι ο νεοέλληνας, ο ελληναράς!
Ξέρετε ότι έχω δίκιο… Θυμηθείτε να μας λένε συνέχεια ότι η δική μας είναι η καλύτερη ολυμπιάδα που έγινε ποτέ! (Η ολυμπιάδα του ντόπινγκ αλλά… ένεκεν το «φρόνημα») Θυμηθείτε (όσοι το είδατε) τον Κωστάλα στην τελετή έναρξης να επιδίδεται σε μία ακατάσχετη μπουρδολογία που άρχιζε κανείς να σκέφτεται σοβαρά ότι από τη χαρά του περνάει εγκεφαλικό! (Δε συμφωνούσα με την ανάληψη της ολυμπιάδας εξαρχής. Από τότε που οι καραγκιόζηδες χοροπηδούσαν στο Ζάππειο για την «Εθνική επιτυχία». Βέβαια αυτοί καλώς χοροπηδούσαν, ήξεραν ότι είχε πολύ μάσα η υπόθεση… Τα κοθώνια τους νεοέλληνες που θα πλήρωναν αβέρτα δε μπόρεσα να καταλάβω ποτέ…!) Μέχρι και πέρισι που γινόταν η ολυμπιάδα στο Πεκίνο θυμάμαι την κακομοιριά του νεοέλληνα που έλεγε «καλοί είναι αλλά η δική μας ήταν η καλύτερη από όλες!!!» Ο κάτοικος της ψωροκώσταινας που παρακαλάει σαν ψωριάρης να του δώσουν λίγη σημασία και να του πουν ότι αξίζει! Μέχρι ετήσιο μνημόσυνο καθιερώσαμε έκτοτε για να θυμόμαστε «το μεγαλείο του έθνους» (τρομάρα μας!)
Τόπιασαν το «υπονοούμενο» λοιπόν οι εκπονούντες το σχέδιο χειραγώγησης των πολιτών (ΕΕ και βορείου Αμερικής γενικότερα) και είπαν: «Με λίγη προετοιμασία και καμία παρέμβαση ώστε να φτιαχτεί το σχετικό κλίμα, το σχέδιο μπορεί να εφαρμοστεί μία χαρά! Οι «απείθαρχοι» Έλληνες δε θα μάς δημιουργήσουν προβλήματα… Προχωράμε!»
Και αν οι λέξεις δεν είναι ακριβώς έτσι, η ουσία είναι. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται η αλήθεια του γεγονότος. Και το αποτέλεσμα ήρθε με μία σειρά μεθοδεύσεων που μόνο τυφλός δε μπορεί να δει!
Έτσι η κυβέρνηση ανέλαβε να υλοποιήσει το σχέδιο (πανευρωπαϊκό είναι, μην ξεχνιόμαστε) ρίχνοντας τις ιδέες και, αναλόγως των αντιδράσεων, μεθοδεύοντας το αποτέλεσμα. Και όπως είπε και ο κος Μαρκογιαννάκης:» Τώρα η κοινωνία ωρίμασε και ζητάει τις κάμερες και την αστυνόμευση!»
Πώς «ωρίμασε»…;
Με λεηλασίες και πυρπολήσεις περιουσιών… με «τρομοκρατικά» χτυπήματα… με το συσχετισμό των αναρχικών με «τρομοκράτες» και αλήτες που δε σέβονται τίποτα… με τα ΜΜΕ σε πλήρη συνεννόηση να στήνουν γεγονότα και «αποκαλύψεις» και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα… με στημένες επιτυχίες της ΕΛΑΣ (που ακροβατεί από τον πλήρη ερασιτεχνισμό και την πλήρη ανικανότητα στον απόλυτο επαγγελματισμό!)… με «αγανακτισμένους» πολίτες που απαιτούν να φύγουν οι άπλυτοι από τους χώρους που μπορούν να κάθονται μόνο κώλοι της «Άρειας Φυλής»… με τους χρυσαυγίτες που θα μάς κανονίσουν και θα μάς υποδείξουν με ποιον θα μιλάμε και ποιον θα συναναστρεφόμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους μπάτσους. (Για να τους αναβαθμίσω σε αστυνομικούς χρειάζονται πολύ διάβασμα και παιδεία… ανέφικτο! Μπάτσοι γεννήθηκαν και μπάτσοι θα πεθάνουν!) Υπήρχαν πολλά όπλα στη φαρέτρα και αν υπάρξουν και περίεργες αντιδράσεις… έχουν στρώσει το έδαφος. Είναι η «ΣΕΧΤΑ» που θα πυροβολάει «νοικοκυραίους» και μεροκαματιάρηδες… Καθαρίζουν και κανένα μπάτσο ακόμα, αναλώσιμοι είναι… Τέλος πάντων ένα ολόκληρο παραράτος της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ έχουν, κάτι θα κάνουν!
Τώρα λοιπόν το ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας δεν είναι η ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα! Δεν είναι η δικαιοσύνη και η ισονομία! Δεν είναι τέλος πάντων ό,τι ως σήμερα αποτελούσε αγαθό της δημοκρατίας… Είναι η ασφάλεια!!! Έτσι απεφάνθει ο skinhead δικηγορίσκος της Κέρκυρας! Βλέπεις τώρα έγινε «κάποιος» και θα επιβάλει αυτό που γουστάρει! Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να είσαι ένα τίποτα που το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι ότι είσαι πιστό και καλό κομματόσκυλο και να σε κάνουν υπουργό… και μάλιστα Δικαιοσύνης!!! Δεν είναι και λίγο, οι δικαστές που πιθανόν μέχρι πρότινος γελούσαν με τη δικηγορία σου, να βρίσκονται τώρα «υπό τας διαταγάς» σου!!! Είναι κάπως… Δε θέλει και πολύ… το καβαλάς το καλάμι! Αλλά από εκεί μέχρι να μας επιβάλεις τις προτεραιότητές σου και τις φοβίες σου, δικηγοράκο της συμφοράς, είναι μεγάλη απόσταση. Μπορείς να έχεις τις αντιλήψεις σου και να τις σεβαστούμε… όλοι έχουν τις προτεραιότητές τους άλλωστε (άλλος φοβάται μην τα «κορδώσει», άλλος μη χάσει τη βολή του, άλλος…) αλλά δε θα μας τις επιβάλεις κιόλας!!!
Υπήρχε και ένα ακόμη σκέλος σε αυτό το νομοσχέδιο για τη χειραγώγηση, που αφορά στα προσωπικά δεδομένα για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών. Αλλά το θεωρώ ήσσονος σημασίας για να το αναλύσω. Γι αυτούς ασφαλώς αποτελεί μείζονος σημασίας θέμα και είναι μέρος του σχεδίου παρακολούθησης και χειραγώγησης, αλλά ξεπερνιέται πολύ εύκολα… Ήδη τρίβουν τα χέρια τους οι εταιρείες των γειτονικών χωρών, αν και υπάρχουν και άλλοι τρόποι προστασίας από την παρακολούθηση αυτού του είδους…
Το πιο σοβαρό όμως δεν είναι ότι μία κυβέρνηση μειοψηφίας προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο που της ανατέθηκε (όχι από του πολίτες…), ούτε ότι μία γραφική μειοψηφία που είναι και επικίνδυνη τα βρίσκει τόσο καλά με μία επικίνδυνη κυβέρνηση. Το σοβαρό είναι η «απάθεια» της αντιπολίτευσης και της ευρύτερης αριστεράς που επιτρέπει την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου. Δε λέω (δε θέλω άλλωστε να αδικήσω κανέναν) στη βουλή ωραία τα είπαν, αν και δεν ξέρω πόσοι τα άκουσαν! Αλλά όταν παραβιάζεται το σύνταγμα δεν αρκεί αυτό. Ούτε μπορείς να συμμετέχεις σε μία αντισυνταγματική διαδικασία και να μην προχωράς σε πιο ριζοσπαστικές αντιδράσεις. Δε μπορείς να λες ότι είναι αμφίβολης συνταγματικότητας αυτό που γίνεται και το να περνάνε τέτοιες τροπολογίες και να μην προσφεύγεις στις νομικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα (εντός και εκτός συνόρων) για να προασπίσεις τα δικαιώματα των πολιτών. Δε μπορεί να μην αποτελεί αυτό πρώτη προτεραιότητα και «περί άλλων να τυρβάζεις». Δε μπορεί να μην έχεις κάνει «σημαία» τέτοιες παραβιάσεις και να συνεχίζεις σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δε μπορεί απλώς να «καταγγέλεις» και να μην έχεις αναλάβει τουλάχιστον τη δέσμευση ότι θα μπλοκαριστεί άμεσα αυτό το έκτρωμα και ότι θα καταργηθεί αν και όταν αναλάβεις τη διακυβέρνηση της χώρας… Και αυτά ισχύουν και για τα αριστερά κόμματα! Αλλιώς, το μόνο που μένει να σκεφθούμε είναι ότι τα έχετε κάνει πλακάκια και εκτελείτε εντολές των ιδίων αφεντικών. Ό,τι «μουτσούνα» και να φορέσετε έχετε αποκαλυφθεί! Άλλωστε μαζί δεν τα κάνατε πλακάκια (δεξιά και «σοσιαλιστές») στην ΕΕ και βγάλατε κοινό πρόεδρο του κοινοβουλίου, αναλαμβάνοντας μάλιστα τη δέσμευση ότι θα μοιραστεί η θητεία του δεξιού (τωρινού προέδρου) με το «σοσιαλιστή»;
Νομίζετε ότι μπορείτε να μας κοροϊδεύετε για πολύ ακόμη και να προτάσετε την «άλλη» Ευρώπη; Μήπως (σε κοινή συνεννόηση) η δεξιά που διακρίνεται και από περισσό θράσος και αυταρέσκεια ανέλαβε να «νομοθετήσει» αυτά που έτσι και αλλιώς πρέπει να νομοθετηθούν για τη χειραγώγηση των πολιτών και που ένα «σοσιαλιστικό» κόμμα δε θα μπορούσε εύκολα να περάσει; Μήπως η ανοχή σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία αλλά προσυμφωνημένη;
Εσείς οι υπόλοιποι κύριοι της αριστεράς, τι περισσότερο έχετε να προτείνετε στην επιβολή της χούντας; Είστε ικανοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες ή και σεις απλώς «καταγγέλετε»; Και τέλος πάντων αφού δεν το μπορείτε, γιατί δε φεύγετε από το «παιχνίδι» να αναλάβουν άλλοι τις αριστερές πρωτοβουλίες…; Έχετε αρχίσει να μην πολυτραβάτε, περιμένοντας έγκριση από τους Καρατζαφλάρηδες και τους «νοικοκυραίους».
Όσο για σας, συμπολίτες της Μπουρδελοχώρας, μήπως πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε κάποιον να σας σώσει και να σωθείτε μόνοι σας; Όσοι τουλάχιστον έχουν δημοκρατικά ιδεώδη και ευαισθησίες… Τι άλλο περιμένετε να σας κάνουν; Τι άλλο περιμένετε να συμβεί; Πόση δόση υπνοτηλεόρασης έχετε κατεβάσει και δεν αντιδράτε με τίποτα;
Σας εξουσιάζουν κλέφτες και απατεώνες του χειρίστου είδους που δε διστάζουν ούτε να σας το πετάξουν στα μούτρα: «Eίμαι πιο έξυπνος και έχω offshore! Πλήρωνε ηλίθιε, θέλουμε κι άλλα να κλέψουμε…»
Αποφασίζουν για τις τύχες σας και τις ζωές σας δικαστές και εισαγγελείς διεφθαρμένοι που μόνο η τήρηση και εφαρμογή του συντάγματος και των νόμων δεν τους ενδιαφέρει. Πιο πολύ μοιάζουν με μέλη παραθρησκευτικής οργάνωσης!
Έχουν αναλάβει την «ασφάλειά» σας άνθρωποι αδίστακτοι, αμόρφωτοι και διεφθαρμένοι…
Τι περιμένετε πια για να αντιδράσετε;

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ της λαμογιάς… της διαφθοράς… του ρατσισμού… της αμορφωσιάς… των τυχάρπαστων…

ΥΓ. Ο συμβολισμός της 15ης Ιουλίου ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίος!
ΥΓ 1. Μαζί με το νόμο για τη χειραγώγηση των πολιτών πέρασε και μία διάταξη για τη φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών! Στιγμές ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!!!
ΥΓ 2. Προτείνω να διαβάσετε την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ. Αν και φαινομενικά δεν έχει σχέση πρόκειται για μία επιστολή που ουσιαστικά απευθύνεται στους ελληναράδες υποστηρικτές φασιστοειδών τύπου Άδωνη…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s