«Πωρθυπουργικόν» διάγγελμα!!!

Ελληνικέ λαέ,

Όπως έχεις αποδείξει από την ως τώρα συμπεριφορά σου, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, είσαι αρκετά ηλίθιος και μάπας, οσφυοκάμπτης και ραγιάς ώστε να μπορούμε εύκολα να σε τουμπάρουμε και τόσα χρόνια να ζούμε και να οικονομάμε σε βάρος σου!
Αν δεν ήσουν τόσο ηλίθιος, εμείς δε θα βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε και φυσικά δε θα είχαμε καταφέρει τόσα χρόνια τώρα να σε κλέβουμε συστηματικά, εμείς και οι προκάτοχοί μας…

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω μερικά από τα προαποφασισμένα και ειλλημένα σχέδια για το μέλλον σου και για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε βάρος σου, ανενόχλητοι…
Μη βιάζεσαι! Δεν πρόκειται να μάθεις σήμερα όλα όσα σε περιμένουν και έχουν προαποφασιστεί… Δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή…

Όπως γνωρίζετε, βιώνουμε «μίαν κρίσην» και μέχρι τώρα κατάφερα να σας ξεγελάω και να κερδίζω χρόνο με τη «διαβούλευση»… Μεταξύ μας, ούτε που είχα φανταστεί ότι θα κατάφερνα να σας ξεγελάσω τόσο με αυτήν την ιδέα και να κερδίσω τόσο χρόνο πριν αποκαλύψω αυτό που πραγματικά είχε αποφασιστεί. Οφείλω να σας αποκαλύψω ότι, όταν οι επικοινωνιολόγοι μου και οι διάφοροι «σύμβουλοι» μού έλεγαν να εφαρμόσω το κόλπο «της διαβούλευσης», ήμουν αρχικά δύσπιστος και δεν περίμενα να έχει τέτοια αποτελέσματα… Φοβόμουν μήπως το πάρετε έγκαιρα χαμπάρι και μας πάρετε με τις πέτρες!
Δεν περίμενα ότι θα μπορέσω με τέτοια ευκολία να βολέψω τους «αρεστούς» πείθοντάς σας ότι «κόπτομαι» για τους άριστους, ούτε ότι θα μπορέσω να βολέψω τόσους κολλητούς και να στήσω τόσες επιτροπές ώστε να κλείσω στόματα δυσαρεστημένων…

Όμως τώρα, κατόπιν διαταγής που έλαβα από τα αφεντικά, τα οποία δεν αστειεύονται και απαιτούν να κάνω τώρα αυτά που είχα προϋποσχεθεί (για να στηριχθεί η εκλογή  μου), πρέπει με το αποψινό μου «διάγγελμα» να στρώσω το κλίμα για αυτά που έρχονται… Τα χειρότερα δε θα σας τα αποκαλύψω ακόμα, πρέπει να φτιαχτεί το κατάλληλο έδαφος ώστε να μη φανεί η τεράστια αναντιστοιχία προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων και να μη χαθεί ο έλεγχος! Θα στρώνεται σιγά-σιγά το έδαφος (τα αφεντικά θα φροντίσουν για αυτό!) και την κατάλληλη στιγμή θα μαθαίνετε ό,τι πρέπει να μαθαίνετε…
Καταλαβαίνετε ότι πέρα από τη γνωστή προεκλογική παπαρολογία που έχετε μάθει να καταπίνετε αμάσητη τόσα χρόνια, στα αφεντικά μου δε μπορώ να πάω κόντρα και να ασχοληθώ με τα δικά σας συμφέροντα, διότι θα βλαφτούν τα δικά μου συμφέροντα! Άλλωστε, ελληνικέ λαέ, έχεις αποδείξει ότι ό,τι και να σου κάνουμε δεν αντιδράς…
Και αν σκεφτείς να αντιδράσεις, όπως προείπε και ο Παπακωνσταντίνου στα ξένα ΜΜΕ λίγο καιρό πριν, τα συνδικάτα ελέγχονται από δικούς μας και (κατά την πάγια τακτική) θα κάνουν κάνα-δυο ελεγχόμενες απεργίες και όταν αγριέψουν τα πράγματα θα σταματήσουν τα πάντα. Χρόνια τώρα εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία αυτή η τακτική! Εσύ εκτονώνεις την οργή σου (νομίζοντας ότι κάτι έκανες) και εμείς γλυτώνουμε από το ξύλο που λογικά θα τρώγαμε αν δεν εκτονώνονταν τόση συσσωρευμένη οργή!

Όπως προείπα, ελληνικέ λαέ, η χώρα «διέρχεται μίαν κρίσην» και μάλιστα οικονομική! Και η οικονομική κρίση είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί, διότι τα αφεντικά χάνουν και στρέφονται εναντίον μου… Όμως είναι και μία ευκαιρία για εμάς ώστε να υποχωρήσεις και να δεχτείς με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που, έτσι κι αλλιώς, σχεδιάζαμε για σένα! Άλλωστε η υποχρέωση που ανέλαβα ήταν να προωθηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα οι αλλαγές που είχε οριστεί να κάνει ο Κωστάκης και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει στο θεμιτό διάστημα. Τότε εξαγριώθηκαν τα αφεντικά μας και έδωσαν το σύνθημα να αλλάξουμε βάρδια στην εξουσία και να αναλάβω εγώ την ηγεσία της χώρας, ώστε να μη χρονοτριβούμε άλλο… Καταλαβαίνεις, ελληνικέ λαέ, ότι πρέπει να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου!

Δεν είχα σκοπό να σε εξαπατήσω (λέμε τώρα!) αλλά όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες και τις εντολές που μου έδωσαν. Διαφορετικά δε θα έβλεπα ποτέ την πολυπόθητη πρωθυπουργία! Τα αφεντικά λοιπόν, που έχουν μελετήσει χρόνια τώρα τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου, μου είπαν ότι πρέπει να σου πω όλες αυτές τις μαλακίες που σου έλεγα προεκλογικά για παροχές, αυξήσεις, ανάπτυξη… όλα αυτά που θα ηχούσαν ευχάριστα στα αυτιά σου και θα σε έπειθαν ότι μόνο ψηφίζοντάς με θα μπορούσες να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο… Ειλικρινά, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δε φταίω εγώ που αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τέτοια τερατώδη ψέμματα!
ΕΣΥ φταις και η ιδιοσυγκρασία σου, που ανέχεται και δέχεται ό,τι ψέμμα σου σερβίρουν και που χωρίς τα παραμύθια τόσα χρόνια, δε θα είχες φτάσει εδώ! ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για την κατάντια σου, διότι ΕΣΥ μας στηρίζεις για να σε κλέβουμε και να σε εξαπατούμε! ΕΣΥ μας στηρίζεις με την ψήφο σου και ξεχνάς πολύ εύκολα τι σου κάναμε και μας ξαναδίνεις την εξουσία. Το είπα και πριν, αν δεν είχες αυτά τα μυαλά και τόσο κοντή μνήμη, εμείς δε θα μπορούσαμε να σε κοροϊδεύουμε και να σε κλέβουμε τόσα χρόνια! Ούτε νόμοι «περί ασυλίας» θα μπορούσαν να ψηφιστούν, ούτε «περί ευθύνης» υπουργών! ΕΣΥ ανέχεσαι τόσα χρόνια ό,τι γίνεται οπότε φέρεις και την ευθύνη για το χρέος και τα ελλείμματα της χώρας.
Διότι αν ήσουν λαός απαιτητικός και δεν ανεχόσουν να περνάμε τέτοιους νόμους και να συμπράτουμε με τη «δικαιοσύνη» για την αλληλοσυγκάλυψη της σαπίλας και της διαφθοράς, δε θα μπορούσαμε να κανονίζουμε τέτοιες μίζες, να μοιράζουμε έργα στους ημέτερους, να διορίζουμε στο δημόσιο όποιους θέλουμε με ό,τι μισθούς θέλουμε, να κανονίζουμε από μόνοι μας την αύξηση των μισθών μας και των συντάξεών μας. Αφού ΦΤΑΙΣ λοιπόν και τα αφεντικά θέλουν τώρα να κερδίσουν από την «επένδυσή» τους… ήρθε η ώρα να πληρώσεις!

Δεν φταίω εγώ που πίστεψες ότι με τέτοια οικονομία θα σου έδινα αυξήσεις ή ότι θα συζητούσα μαζί σου το ασφαλιστικό!
Δε φταίω εγώ που πίστεψες ότι είμαι εναντίον των αποκρατικοποιήσεων, όταν μάλιστα αυτό είναι πάγια υπόδειξη των αφεντικών της ΕΕ, που ουδέποτε αμφισβήτησα!
Δε φταίω εγώ που πίστεψες ότι είμαι εναντίον του ξεπουλήματος του ΟΛΠ στην COSCO, όταν μάλιστα ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου ήταν ο δικηγόρος προστασίας των συμφερόντων της εν λόγω εταιρείας!
Δε φταίω εγώ που μας ανέβασες στην εξουσία, παρόλο που γνώριζες τις στενές σχέσεις μας με τη siemens και τις μίζες της και που έδωσες σε μας και τη ΝΔ τις περισσότερες ψήφους, παρόλο που ήξερες αυτές μας τις σχέσεις!
Δε φταίω εγώ που είσαι γενικά μωρόπιστος και ηλίθιος και που ξεχνάς πολύ γρήγορα όλα αυτά που σε οδήγησαν την προηγούμενη φορά να μας διώξεις από την εξουσία!
ΕΣΥ φταις που σου αρέσει να σε παραμυθιάζουν και να μη σκέφτεσαι!
Εγώ απλώς κάνω της δουλειά μου, που δεν είναι άλλη από την εξυπηρέτηση των σκοπών της ΕΕ και των αφεντικών που με προώθησαν και μου επιτρέπουν, μέσα από αυτή τη λεηλασία, μία καλύτερη και πλουσιότερη ζωή!

Λοιπόν, ελληνικέ λαέ, κάποιος πρέπει να ξεχρεώσει τους πιστωτές που έχουν αρχίσει να αγριεύουν και να γίνονται ανυπόμονοι…
Και φυσικά δεν πιστεύω να θεωρείς ότι αυτός θα είμαι εγώ και οι κολλητοί μου, οι κάστα μου, που κάναμε τα πάντα για να βρεθούμε στην εξουσία ή οι διάφοροι φίλοι που πρέπει να αμοιφθούν γενναιόδωρα για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην άνοδο και προώθησή μου…
Δεν πιστεύω ότι έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι δικαστικοί, που μόλις προ ολίγων ετών πήραν αύξηση 80% και μάλιστα αναδρομικά προκειμένου να το βουλώνουν και να κρύβουν τις απάτες μας σε βάρος σου στο αρχείο, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω καμία διάθεση να τους αγγίξω και δε σκοπεύω να ξεκινήσω «βεντέτα» μαζί τους διότι υπάρχει κίνδυνος να βγουν πολλά «άπλυτα» στη φόρα και να βρεθώ σε πολύ δυσάρεστη δίνη… Άλλωστε συμφωνίες σιωπής πρέπει να τηρούνται και είναι απαράβατες. Καταλαβαίνεις τι συνέπειες έχει το «σπάσιμο» τέτοιων συμφωνιών… Άρα τους δικαστικούς ξέχνα τους!
Τον πρόεδρο δεν τον είδα διατεθειμένο να εισφέρει κάτι, αλλά υποσχέθηκε που και που να λέει κανένα συμπονετικό λόγο για το πόσο «ωραίος» και «υπερήφανος» λαός είστε! Δεν αξίζει τα λεφτά του κάποιος που είναι διατεθειμένος να σας χαιδεϋει τα αυτιά και να βοηθάει στην εκτόνωση της οργής σας; Δε μπορώ και δε θέλω να τον πιέσω διότι ποιος θα υπογράφει αβλεπί τα προεδρικά διατάγματα, που είναι τόσο βολικό εργαλείο στην άσκηση της εξουσίας…;
Όσο για την εκκλησιαστική περιουσία και άλλες φιλολαϊκές μπαρούφες που σας έλεγα προεκλογικά, μην περιμένετε να γίνει κάτι τουλάχιστον προς το παρόν! Οι ρασοφόροι κλωτσάνε άσχημα σε μία τέτοια προοπτική και δε μπορώ να τους πάω εύκολα κόντρα. Ξέρετε σε πόσες λαμογές είμαστε μαζί μπλεγμένοι και πόσα ξέρουν αυτοί; Ξέρετε πόσο αδίστακτοι γίνονται προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους; Μέχρι και κονδύλια από το ΕΣΠΑ αναγκάστηκα να τους τάξω για να είμαι σίγουρος ότι δε θα βγουν τίποτα «άπλυτα» από εκεί και δε θα διαταραχθεί η πολυπόθητη εξουσία που με τόσο γλείψιμο και προσκύνημα απέκτησα… Λυπάμαι αλλά τους ρασοφόρους τους θέλω σύμμαχους και έχουν αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε και καλές μπίζνες real estate και γενικά… είναι πολλά και καλά τα λεφτά!

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, ελληνικέ λαέ, ΕΣΥ μένεις για να πληρώσεις και θα το κάνεις ασυζητητί! Διότι ΕΣΥ μπορείς να ανησυχείς για την πατρίδα σου που κινδυνεύει! Εγώ, αν δε συμμορφωθείς μπορώ να κανονίσω να είσαι σκλάβος των πιστωτών για πάντα! Μπορώ και μπορούμε (να μην ξεχνάμε και τα συντρόφια της ΝΔ που τόσα προσέφεραν για να φτάσουμε ως εδώ) να κανονίσουμε να ξεπουληθούν τα πάντα, κάτι άλλωστε που είναι στα άμεσα σχέδια και, αφού αρπάξουμε την ανάλογη μίζα, να πάμε κάπου να την ξεκοκκαλίσουμε με την ησυχία μας!
ΕΣΥ όμως πρέπει να ξεζουμιστείς και να συνεναίσεις στο ξεζούμισμά σου! Πρέπει να πιστέψεις αυτό που σου λέμε… Άλλος δρόμος δεν υπάρχει και πρέπει να πληρώσεις! Πρέπει να ξεχάσεις τις αυξήσεις, να δεχτείς τις μειώσεις (είπαμε ΕΣΥ το κάνεις για την πατρίδα σου), να ξεχάσεις διεκδικήσεις και ξεπερασμένες συνδικαλιστικές αηδίες! Απεργίες και μπλόκα δε σηκώνει η χώρα!
Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι για να μπορούμε να τρώμε και να φτιάχνουμε περιουσίες εμείς, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να πληρώνεις ΕΣΥ! Πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να χαίρεσαι που ο πωρθυπουργός σου ταξιδεύει με ειδικό αεροσκάφος και οι βουλευτές σου κινούνται με λιμουζίνες! Αποτελεί τιμή για σένα και πρέπει να συντηρείς τον πολυτελή τρόπο διαβίωσης μας, διότι ΕΣΕΝΑ εκπροσωπούμε! Πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιοι πρέπει να έχουν ειδικά προνόμια και μισθούς, διότι έτσι δέχτηκες να γίνονται τα πράγματα και αυτά αποτελούν «κεκτημένα» μας! Πρέπει να καταλάβεις ότι και τα δικά μας παιδιά πρέπει να χωθούν σε υψηλά αμοιβόμενες θέσεις, διότι έκαναν τόσα στον προεκλογικό αγώνα και έτρεχαν πόρτα-πόρτα για να σε πείσουν ότι είμαστε καλύτεροι και έτσι να μας ανεβάσεις στην εξουσία δίνοντάς μας δύναμη!
ΕΣΥ θα δεχόσουν να μην αμοιφθεί πλουσιοπάροχα κάποιος που έκανε κάτι για σένα; Πώς απαιτείς να φερθώ εγώ ανέντιμα στους συνεργάτες μου και να μη φροντίσω για την καλύτερη τακτοποίησή τους στο δημόσιο τομέα;

Με τους δημόσιους θα κανονίσω κάτι να δώσουν αλλά οι περισσότεροι είναι οι υποστηρικτές μας. ΕΜΕΙΣ και οι συνεταίροι μας στη ΝΔ τους διορίσαμε και δε μπορούμε να τους πάμε πολύ κόντρα… Γι αυτό και είναι αδύνατο να σκεφτούμε για άρση μονιμότητας και για πραγματικές περιστολές δαπανών στο δημόσιο τομέα.

Επειδή όμως χρειάζομαι άμεσα λεφτά, θα αυξήσω τον ειδικό φόρο στα καύσιμα. Μην σκέπτεσαι ότι αυτό είναι άδικο και σημαίνει αυξήσεις για τα πάντα… ΕΣΥ, ελληνικέ λαέ, να σκέφτεσαι αυτό που σου λέμε τόσες μέρες τώρα (έτσι έχει εκπονηθεί το σχέδιο) «Η πατρίδα κινδυνεύει! Πρέπει να πληρώσεις!»…
Μην ανησυχείς όμως, υλοποιώ τις δεσμεύσεις μου! Κάνω αναδιανομή του εισοδήματος! Δε φταίω εγώ που ανεβαίνουν οι αξίες των κατοικιών και ένα διαμέρισμα θα θεωρείται «μεγάλη ακίνητη περιουσία» Εγώ τη «μεγάλη ακίνητη περιουσία» θα φορολογήσω όπως υποσχέθηκα προεκλογικά!
Ούτε φταίω εγώ που θέλετε όλοι να έχετε ένα αυτοκίνητο! Τι το θέλετε το αυτοκίνητο εν έτει 2010; Το αυτοκίνητο έχει υποχρεωτικά έξοδα και θα αποτελεί «τεκμήριο»! Θα σας τα παίρνω από παντού! Είπαμε… «η πατρίδα κινδυνεύει»! Αυτό θα σκέφτεστε εσείς και θα πληρώνετε αδιαμαρτύρητα…

Τέλος θα ήθελα, με αυτό το διάγγελμά μου, να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου σε ένα θέμα που τώρα τελευταία ακούγεται όλο και πιο έντονα…
Φημολογείται ότι έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποιες φωνούλες όλο και πιο έντονα που απαιτούν «να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να δημευτεί η περιουσία τους»!

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ…; Πώς τολμάτε να έχετε τέτοιες παράλογες απαιτήσεις; Πότε «ξυπνήσατε» και αρχίσατε να έχετε και τέτοιες απαιτήσεις; Τόσα χρόνια μας επιτρέπατε να σας κλέβουμε, να παίρνουμε τις μίζες μας, να φτιάξουμε μία περιουσία ο καθένας μας και να φροντίσουμε και το μέλλον των παιδιών μας! Και τώρα θέλετε «να πάνε οι κλέφτες φυλακή»; Δηλαδή ποιος απαιτείτε να δώσει ποιον; Εδώ μιλάμε για όρκο σιωπής και συγκάληψης, αλλά και αλληλοκάλυψης, που ποτέ ως τώρα δεν έσπασε. Μιλάμε για ομερτά και εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια κερδίθηκε λιθαράκι λιθαράκι… και εσείς απαιτείτε να σπάσουν τέτοιοι όρκοι σιωπής; Τι θέλετε δηλαδή; Να αλληλοεξοντωθούμε; Ξέρετε τι παθαίνουν τα μέλη μίας τόσο σφιχτής συμμορίας όταν σπάσει η ομερτά; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
Λυπάμαι αλλά αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν! Αυτά είναι «κεκτημένα» που πηγάζουν από την εξουσία που ΕΣΕΙΣ μας δώσατε!

Γι αυτό, ελληνικέ λαέ, και με αυτό κλείνω το αποψινό μου «διάγγελμα», ήρθε η ώρα να ξαναμπείς στο τούνελ και να ξεζουμιστείς, για να μπορέσουμε και εμείς να εδραιώσουμε το δικό μας μέλλον και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αφεντικών μας, που τόσα στήριξαν σε μένα και στα «κονέ» μου!

ΕΣΥ να θυμάσαι… «Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!»

Advertisements

3 thoughts on “«Πωρθυπουργικόν» διάγγελμα!!!

 1. Ο/Η papailias λέει:

  Αντινέμεση

  Αρχίζω να πιστεύω σοβαρά ότι τα εκλογικά αποτελέσματα είναι…κάλπικα και προκατασκευασμένα.
  Και ότι η μεγάλη λαθροχειρία γίνεται εκεί. Απ΄ όπου βγάζουν όποια αποτελέσματα θέλουν.
  Αυτοί, οι οποίοι μας εξαπατούν και μας κλέβουν με τόσους άλλους τρόπους, γιατί να μην κάνουν το ίδιο και στις εκλογές!
  Ποιος και με ποιο τρόπο μπορεί να ελέγξει την αξιοπιστία αυτών, των τόσο αναξιόπιστων; Ποιος μπορεί μέσα στους λαβυρίνθους των ηλικτρονικών μαγειρείων να καταλάβει ποιου είδους σούπες παρασκευάζοναι και σερβίρονται;

 2. Ο/Η antinemecis λέει:

  Kαι εγώ πιστεύω ότι γίνεται κάποια νοθεία και μάλιστα με τη συμφωνία πολλών… όμως δεν έχω και πολλές ελπίδες για έναν τόσο κοιμισμένο λαό που δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτά τα προκλητικότατα που ακούει τα τελευταία ιδίως χρόνια!
  Ο κόσμος έπρεπε ήδη να είναι στους δρόμους και μάλιστα να πετάξει από πάνω του όλους τους πουλημένους καθοδηγητές όπως η ηγεσία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Αυτοί είναι εντεταλμένοι και μάλιστα αυτή τη φορά είναι κυβερνητικοί!
  Επίσης αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνη και ετοιμάζεται να χτυπήσει αλύπητα τον κόσμο προκειμένου να περάσει τα μέτρα που ήλθε εντεταλμένη να επιβάλει…
  Δυστυχώς ο κόσμος, ανεύθυνος όπως πάντα ψήφισε κάποιον που του σερβιρε ένα σωρό ψέμματα! Δεν είναι απορίας άξιον ότι όλοι αυτοί οι προδομένοι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας τα ψέμματά του, δε βρίσκονται ήδη στους δρόμους απαιτώντας να δώσουν λόγο οι ψεύτες…;
  Σήμερα διαβάζω ότι με το ασφαλιστικό θα την πληρώσουν όλοι (δεν εννοώ βουλευτές και λοιπούς αγύρτες) αλλά θα μείνουν αλώβητοι (τουλάχιστον προς το παρόν) στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας!!!
  Αυτοί δηλαδή που επιβαρύνουν περισσότερο τα δημόσια ταμεία δουλεύοντας ελάχιστα!!! Γιατί; Μα φυσικά διότι οι φασιστοπασόκοι χρειάζονται το στρατό τους για να επιβάλουν τα μέτρα…
  Η κοινωνία καλείται να δώσει τις εξετάσεις της…

 3. Ο/Η οιανογιαν λέει:

  Ενα πρωινο οτι που σκοτεινιαζε ο ουρανος απ τα chemtrails ανηφοριζα το μονοπατι για την σπηλια (καταφυγειο μου) στο σακι ειχα λιγο τυρι αλευρι και για καλη μου τυχη
  μια περδικα που ειχε πεσει στις παγιδες
  αυτο ηταν ενα αναπαντεχο γεγονος τον τελευταιο καιρο γιατι με τα χημικα που ψεκαζανε ειχαν εξαφανιστει πολα ζωα
  Γενικος παιζαν αρωστιες ασχημες ακομα και στα οικοσιτα
  τι εχουν τα ερμα και ψωφουνε ….

  Τι ..ποτε συμβαινει αυτο?
  Στην αρχη επεξε η τηλεωραση (τηλε επιβολη ,ματιασμα ,υπνωσις.. λεξ/κο Μπαμπηκαποιος) οτι λει σε μια μακρινη χωρα κατι τραπεζες κλασανε μεντες
  κατι επαρχιακες ντε με δυο κεφαλια τυρι κανεις τραπεζα
  Σ’ταρχιδιαμαςςς
  Μπορει νατανε και καλοκαιρι…οταν προτακουστικε
  περασε λει ο καιρος και τα φτυνανε λει πολλες τραπεζες ε! και ποιος τις αγαπαει αυτες
  μετα το πραγμα εγινε κριση
  η ωρα της κρισεως της δικης μας ….
  η με μας η με τους αλλους
  μετα αν θυμαμαι και καλα..παρολες τις επισημες διαβεβαιωσεις πως οχι (αρα αφου αναφερεται εχει αρχισει και παιζει) η κριση ηρθε και στην ellada ε! και μεις τουριστες θελουμε!
  κι αρχισανε τα οργανα
  θα σου κοψω τον μισθο (ποιο ρε λες? α για το χαρτζιλικι?)
  Θα σου εχω ενα μπατσο φυλακα αγγελο σου πανταχου παρων διπλα σου μες τον υπολογιστη σου στο κινητο σου (Ω!!! τι εφευρεσις!!!)

  για να φας μια τυροπιτα θα δουλευεις δυο μερονυχτα
  στο μονο που θα ελπιζεις ..να πεθανω γρηγορα να γλυτωσω
  ουπς αυτο ηταν βαρυ ε?!

  επεσε πεινα
  το 1 ευροπουλο ηταν ενας παραδεισος μονος του

  δουλεία οποτε βρεθει οπου βρεθει αν πληρωθει θα πληρωθει
  το πρωι θυμαμαι στην πλατεια….
  οχι του λαζοπουλου την αλλη
  που στηνομασταν απ το ξημερωμα αν δεησει και βρεθει κανενα μεροκαματο
  και ξεροσταλιαζαμε σαν κατι πουτανες που περασε η μπογια τους κατα την 11η πρωινη

  Τι ? αν αντιδρασαμε? αν φωναξαμε? πως!… ειμασταν 3000 μετα 5000
  μετα μπορει και 100000 αλλα μας εφαγε η αυτοκρατορια των ζομβι ελινιστη αιματοπινων ο
  ειχανε κατι γκουρλομενα ματια να μα το θεο σαν τηλεωρασεις δυο τετραγωνα εβλεπες στα ματια τους
  κανα δυο που’χα αγγαλιαστει (ο θανατος σου η ζωη μου) ειδα αδιωρατα για μια στιγμη τον πρετεντερη
  αστα ειμασταν λιγοι

  ετσι λοιπον το κουτι συνεχιζε να κελαιδαει και τα ζομβι ακολουθουσανε
  εμεις ειχαμε αρχισει να κρυβωμαστε πια

  τους ειπανε πως για να παταξουνε το εγγλημα και την διαφθορα το μαυρο χρημα και ολα τα συναφη
  επρεπε να παρουν να κουβαλανε πανω τους τη super waoo ηλεκτρονικη ταυτοτητα
  ολα τα θεματα λυμενα
  θες να ψωνισεις ψωνισε εισαι γνωστος εχεις πρωσοπο στην κοινωνια
  εισαι 10 μηνες ανεργος (το βλεπουμε στο μηχανημα 10 μηνες εσοδα μηδεν)
  να νε παρουμε για λιγο μη φαληρισεις καλα καλα
  τι δεν σου καθεται η γκομενα ? 10 credits κατω στο λογαριασμο της για σενα!
  ασε ε η παταξις τις γραφειοκρατειας
  να πηγαινεις σε δημοσια υπηρεσια και να σε ξερουν εισαι ο και λεγεσαι…
  τερμα τα καψονια πανε εδω πανε εκει φερε αυτο η βρε μηπως ειναι το αλλο?
  εισαι γνωστος τους δυο τρει φωτογραφιες με τη φατσα σου τις σπουδες σου τους βαθμους σου τις αποβολες…..
  αλλα η δουλια να γινεται στο πιτς φυτιλι (ωραια λεξη)
  ολα το λοιπον δουλευανε ρολοι
  το κρατος οι θεσμοι η δουλια εσυ….
  μετα απο λιγο ομως
  τα λαμογια
  που ειχαν χασει την δουλεια τους
  δεν υπηρχε μαυρο χρημα δεν υπηρχε απατη μιζα ξαφρισμα ολα ελενχομενα απο τον μεγαλο σοφο υπολογιστη
  αρχισανε και κλεβανε ζωες
  καρτες δηλαδη
  με ολα τα στοιχεια
  ειχες την καρτα ησουν εσυ δεν την ειχες λαθρομεταναστης
  ετσι λοιπον το Κουβερνο
  αποφασισε οτι η μονη ασφαλεια σ’αυτο ηταν να το κουβαλας μεσα σου

  ………………….τσιπακι…….
  rfid……………………….παρεμβολη απο το υπερπεραν

  μετα δεν μπορουσες να αγορασεις και να πουλας χωρις το χαραγμα….(καποιος γιαννης απ την πατμο)

  μετα
  ε! μετα οσοι το καταλαβανε
  πηρανε τα βουνα
  τωρα που σκονταψα σ’αυτη την κοτρονα θυμηθηκα και κατι αλλο
  αν σε εκεινη την πορεια
  τοτε ρε
  δεν ειχαμε φυγει σκυφτοι στα στενα
  να παμε σπιτι
  και ειχαμε κατσει
  τι θα ειχε γινει αραγε?
  σαχλαμαρες
  τα παιδια εχουνε δυο μερες να με δουνε
  θα πεινανε πολυ
  δυσκολα πια….

  καλη λευτερια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s