Ο Ελληνικός λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει για το μέλλον του!

Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε μία προπαγάνδα άνευ προηγουμένου προκειμένου να περάσουν τα σχέδιά τους για την υποδούλωση του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της χώρας στα ξένα αφεντικά τους. Είναι καιρός πλέον να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για να αποφασίσουμε για το μέλλον μας και κανένας άλλος.
Καιρός να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι από εμάς για να δρουν με πλήρη ασυδοσία και αδιαφάνεια και ότι οι περισσότεροι από εμάς τυγχάνει να είμαστε πιο μορφωμένοι και ικανοί από αυτούς που είναι απλώς εντεταλμένοι κάποιων συμφερόντων…
Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας και στην πλάτη των παιδιών μας αλλά και των γονιών μας αφού ούτε τους ηλικιωμένους δε σέβονται πλέον, είναι πολύ άγριο και από καιρό σχεδιασμένο…
Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρουμε εμείς τις αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον μας και κανείς δε μπορεί να μας αντιμετωπίζει ως ανεπαρκείς και να μας επιβάλει τη βούλησή του ως τη μόνη σωστή, ιδίως όταν αυτός έχει μόνο να απολάβει και όχι να χάσει κάτι!
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που είναι απόλυτα συμμέτοχο και συνένοχο στην προδοσία, θέλει να μας επιβάλει σιωπή και αποδοχή και να μας απαγορεύσει να εκφράσουμε τη γνώμη μας και να έχουμε άποψη.
Θα το επιτρέψουμε…;
Μέσα στις πολλές και διαφορετικές δράσεις που γίνονται και πρέπει να εντατικοποιηθούν για να μην τους αφήσουμε να μας σύρουν στα νύχια του ΔΝΤ και να αρπάξουν τα πάντα, ακόμη και τις ζωές μας, βρήκα και προωθώ την ακόλουθη επιστολή/απαίτηση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος…

Όσοι συμφωνείτε προωθείστε το κείμενο και υπογράψτε…

ΠΡΟΣ:
– Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
– Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
– Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
– Την Εθνική Αντιπροσωπεία
– Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
– Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
– Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
– Τις Νομαρχίες και Δήμους
– Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε

Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης,ενώ είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι πρόκειται για διμερή δάνεια με τοκογλυφικούς και απεχθείς όρους εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ., δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.

Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.

Μπορείτε να υπογράψετε εδώ: www.gopetition.com

Πηγή: WiShMaSteR

Advertisements

3 thoughts on “Ο Ελληνικός λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει για το μέλλον του!

  1. Ο/Η wish λέει:

    μπράβο φίλε να είσαι καλά… πάμε γερά όλοι μαζί και καλώς σε βρήκα στον ιστοχώρο…

  2. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

    Ανακάλυψα το μπλογκ τωρα τελευταία και με έχει εντυπωσιάσει. Αν το διαφήμιζες και πιο πολύ σε άλλα σαιτ θα είχε τρελλή επισκεψιμότητα γιατί γράφεις πολύ ωραία πράγματα. Μια παρατήρηση: Αλλαξε το φόντο, κάνε το άσπρο. Για να διαβάσουμε ένα κείμενο μας βγαίνουν τα μάτια είναι πάρα πολύ κουραστικό. Σόρυ για την παρατήρηση αλλά πιστεύω θα βοηθήσει.

  3. Ο/Η Laplace λέει:

    παμε γερα ολοι μαζι..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s