Όταν η εσχάτη προδοσία ομολογείται από επίσημα χείλη…!

Τι μας λέει εδώ ο Strauss-Kahn…; Ότι ο Παπανδρέου συνωμοτούσε με τον εν λόγω κύριο και το ταμείο που διευθύνει (το ΔΝΤ), μήνες πριν αρχίσει να ακούγεται επίσημα οτιδήποτε περί ΔΝΤ, ώστε να οδηγηθεί η χώρα στα νύχια του!
Πέσατε από τα σύννεφα…; Εγώ ομολογώ πως όχι, αφού πολύ καιρό τώρα φωνάζω για τη συνωμοσία και το μεγάλο κόλπο που έχει στηθεί με σκοπό τη λεηλασία της χώρας (π.χ. και όχι μόνο) … Όμως, όπως και να το κάνουμε, το να ομολογείται από τα πλέον επίσημα χείλη, ενός εκ των δύο δραστών… είναι κάπως!
Πρόκειται για το λογοκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή που παρουσίασε γαλλικό κανάλι για την προβολή του Strauss-Kahn για τους δικούς τους προεκλογικούς(;) λόγους. Το κομμάτι αυτό αφαιρέθηκε από την προβολή μετά το σάλο που δημιουργήθηκε όταν πρωτοδημοσιεύθηκε στα ελληνικά μέσα η ύπαρξή του και η κυβέρνηση όπως πάντα μας έλεγε άρες-μάρες κουκουνάρες! Και συνεχίζει να τις λέει…

Ας μεταφράσουμε όμως και τι σημαίνει αυτή η αποκάλυψη επί της ουσίας…
Κατά τη διάρκεια των συνωμοτικών συνομιλιών είχε ανοίξει η διαδικασία short-selling στα ελληνικά ομόλογα με μία απόφαση της ΤτΕ και του Παπακωνσταντίνου… (Αυτής της τράπεζας που αναφέρεται στο πρώτο απόσπασμα του vίdeo σχετικά με τη λεηλασία 20 τόνων χρυσού του ελληνικού λαού προς όφελός της! Θυμίζω, αν και νομίζω ότι αναφέρεται, ότι πρόκειται για ιδιωτική τράπεζα!!!)

Παράλληλα ξεκίνησε και η «διαφήμιση» της χώρας και των κατοίκων της στο εξωτερικό από τους «σωτήρες»… Και τι δεν ειπώθηκε για να εξυπηρετηθεί το σχέδιο! Ο Παπανδρέου (ναι! αυτός ο μέγας «πατριώτης» και «εθνοσωτήρας») δεν άφησε ξένο κανάλι να μην αφηγηθεί τον πόνο του για το ότι «κυβερνά μία διεφθαρμένη χώρα με διεφθαρμένους κατοίκους»… Ο Παπακωνσταντίνου (ναι! ο άλλος «εθνοσωτήρας» λέμε…) για «τιτανικό» έλεγε… για «κατεστραμένη χώρα» και τσουπ! πάνω τα spreads! Kαι όταν για κάποιο λόγο (συνήθως κάποιας έξωθεν παρέμβασης για να στηριχθεί το ευρώ…) τα spreads έπεφταν λίγο και οι αγορές ηρεμούσαν, έβγαινε το ντούο των «εθνοσωτήρων» και έκανε κάποια «διορθωτική» δήλωση ώστε τα spreads να εκτοξεύονται στα ύψη! Και φυσικά αυτό συνεχίστηκε για μήνες ώστε και τα spreads να γίνουν απαγορευτικά και το ΔΝΤ «μονόδρομος» αλλά και οι κερδοσκόποι (που «κυνηγούσε» ο «εθνοσωτήρας» Παπανδρέου!) να κάνουν πολύ χοντρές κονόμες… (Επειδή αν συνδυάσω την κερδοσκοπία εις βάρος της χώρας με τους «εθνοσωτήρες» και τα συμφέροντα που υπηρετούν θα με πείτε συνωμοσιολόγο… σταματάω εδώ! Προς το παρόν…!)

Παράλληλα με τις κερδοσκοπικές επιθέσεις στα ελληνικά ομόλογα (με τις ευλογίες και την αρωγή τουλάχιστον των Παπακωνσταντίνου-Προβόπουλου) και ενώ γίνονταν οι μυστικές συνομιλίες για την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος, οι συνωμότες (οι ντόπιοι) συνέχιζαν να κοροϊδεύουν το πόπολο για την «προσπάθεια» που κάνουν για να σωθεί η ελληνική οικονομία και η χώρα… για την «επιτυχία» του προϋπολογισμού και τα: plan A… plan B… plan C (τα θυμάστε;) «Απειλούσαν» την ΕΕ (κατόπιν κοινών συνεννοήσεων «απειλούντων-απειλουμένων» παίζονταν αυτό το θέατρο για εσωτερική κατανάλωση, μη γελιέστε) ότι θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ αν δε μας βοηθήσουν (παράλληλα εκτοξεύονταν και τα spreads!) και μετά το έπαιρναν πίσω… για να αρχίσουν τις «απειλές» με το «περίστροφο στο τραπέζι» που έγινε περίστροφο στον κρόταφο του ελληνικού λαού!

Και φυσικά τα spreads συνέχιζαν να εκτοξεύονται και οι μυστικές συνομιλίες ερήμην μας και εις βάρος μας μεθόδευαν την παράδοση της χώρας στους ηγεμόνες… Κάποια στιγμή σε… «ανύποπτο» (για τους μη γνωρίζοντες) χρόνο (Μάρτη του 10 αν δεν απατώμαι) έκανε και την παρέμβαση/προτροπή προς τον Παπανδρέου ο έτερος «εθνοσωτήρας» και πατριδοκάπηλος Καρατζαφέρης! «Απορώ γιατί δεν έχετε προσφύγει ακόμη στο ΔΝΤ…» έλεγε «…υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν…»! Επρόκειτο για απλή «διαίσθηση» του «μαχόμενου» για την πατρίδα «υπερπατριώτη»… είχε κάποιο ρόλο στο θέατρο της εξαπάτησης και του παραλόγου… κάτι άλλο ακόμη πιο περίεργο που θα μάθουμε στο μέλλον… θα δείξει! Πάντως και αυτός επιμένει ότι το μνημόνιο ήταν «λύση σωτηρίας της πατρίδας που δε θα μπορούσε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις…» Μέγα ψέμα που έχει αποδειχθεί πολλάκις, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να το αντιληφθεί το όποιο πόπολο συνεχίζει να υποστηρίζει το εν λόγω απόκομμα! Αν συνδυάσουμε δε τα γεγονότα με την υποστήριξη του «υπερπατριώτη» από τον «οικολογικό» όμιλο παραπληροφόρησης και την ιδιαίτερη προστασία και προβολή της οποίας τυγχάνει ακόμη και από τα δήθεν «αντιμνημονιακά» μέσα… μόνο σε συμπτώσεις δε μπορούν να αποδοθούν ορισμένα πράγματα…

Και έρχομαι τέλος και στους έτερους που έχουν σηκώσει το «αντιμνημονιακό» μπαϊράκι… τη συγκαταβατική «αντιπολίτευση»! Παίζει ένα αντίστοιχο θέατρο παραλόγου με την κυβέρνηση αλλά στο αντίθετο μοτίβο!!! Ενώ η ΝΔ «έβλεπε» ότι το μνημόνιο θα καταστρέψει τη χώρα, συμφώνησε να περάσει από τη βουλή με 151 ψήφους και όχι με 180 όπως ορίζεται σαφώς από το σύνταγμα! Και μάλιστα παρόλο που το θέμα είχε τεθεί στη βουλή από τα κόμματα της αριστεράς!!! (Aν και σύμφωνα με τον κο Κασιμάτη οι συμβάσεις με αυτούς του αποικιοκρατικούς δεσμευτικούς και παράλογους όρους δεν περνάνε ούτε με το σύνολο των 300 ούτε ακόμα και με δημοψήφισμα! Ακούστε το! Ίσως γι αυτό οι συμβάσεις δεν πέρασαν από τη βουλή και… ούτε πρόκειται…) Συνηγόρησε δηλαδή (μαζί με το Λάος) στην καταπάτηση του συντάγματος προκειμένου και τα σχέδια της κυβέρνησης να περάσουν και η ίδια (ΝΔ) να μη μπει σε περιπέτειες… Παράλληλα ο Σαμαράς διαβεβαίωνε τα έξωθεν αφεντικά ότι, αν αναλάβει τα ηνία της χώρας, θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του Παπανδρέου μέχρι κεραίας! Δηλαδή ο «αντιμνημονιακός» Σαμαράς θα τηρήσει το καταστροφικό μνημόνιο προκειμένου να μην ενοχληθούν τα αφεντικά του(ς)!!! Και στηρίζει και το ξεπούλημα αλλά αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς στην «ιδεολογία» της ΝΔ και δε μπορώ να τους κακολογήσω… Μία διαφορά για το ποιος θα ξεπουλήσει τα περισσότερα και γρηγορότερα έχουν οι «γάιδαροι» (που μαλώνουν στον ξένο αχυρώνα) αλλά μάλλον το πρόβλημα των σχετικών απολαβών πυροδοτεί αυτή την «κοτομαχία». (Κοκκορομαχία δεν το λες διότι τα κοκκόρια ενίοτε πληρώνουν με τη ζωή τους τη μάχη! Εδώ μιλάμε για «μάχη» επικοινωνιακή και εκ του ασφαλούς για την κατάκτηση της εύνοιας των αφεντικών τους και τις καλύτερες δυνατές απολαβές από τη σχετική μπίζνα…)
Αν ο κος Σαμαράς και το κόμμα του επιθυμούν να με διαψεύσουν, ας μας εξηγήσουν γιατί, πέρα από «κοτομαχίες» και ψευτοπαλληκαρισμούς, δεν έκαναν καμία προσφυγή για εσχάτη προδοσία, για καταπάτηση του συντάγματος και γιατί δεν έφεραν τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» προ των ευθυνών τουΚαι, τέλος πάντων, τι σκοπεύουν να κάνουν τώρα που οι αποδείξεις της εσχάτης προδοσίας και της συνωμοσίας εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού έρχονται από τα πλέον επίσημα χείλη…

Φυσικά, για τα αποκόμματα που προέκυψαν κατόπιν αλλοίωσης της βούλησης του ελληνικού λαού, αφού ουδέποτε εκλέχθηκαν και δεν υπήρχαν καν ως κόμματα προεκλογικά, δεν έχω να πω και πολλά… Δεν ξέρω καν πόσο «νόμιμο» είναι αυτό που συμβαίνει, σίγουρα όμως είναι είναι άκρως παράλογο! Ο ρόλος τους νομίζω ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό… σίγουρα πάντως δε μπορεί κάποιος να ζητά θέσεις περί συνταγματικότητας και νομιμότητας από άτομα και ομάδες που βρέθηκαν εντός βουλής άνευ εκλογής!!! Η πιο καθαρή στάση νομίζω ότι είναι η στάση της κας Σακοράφα που παραμένει ανεξάρτητη… Και αν κάποιος μπορεί να δώσει κάποιο «δίκιο» σε εκείνους που διαγράφηκαν από τα κόμματά τους λόγω διαφορετικής στάσης από τη βούληση του αρχηγού (δηλαδή κατά απόλυτη παράβαση του συντάγματος!), σίγουρα τίποτα δε μπορεί να νομιμοποιήσει αυτούς που οικειοθελώς αποσπάστηκαν προκειμένου να στήσουν το δικό τους «μαγαζί»… Μία τέτοια περίπτωση είναι και του «αντιμνημονιακού»- φιλοκυβερνητικού Κουβέλη! Σκεφθείτε δηλαδή να έβγαινε το ΠΑΣΟΚ με 160 ψήφους και την επόμενη της ορκομωσίας της κυβέρνησης να έφευγαν 90-100 βουλευτές και να έφτιαχναν το δικό τους κόμμα… Θα είχαμε μία κυβέρνηση με λιγότερους βουλευτές από το νέο κοινοβουλευτικό κόμμα που θα είχε δημιουργηθεί!!! Αυτό μας παρουσιάζουν ως λογικό!
Η υπερβολή του παραδείγματος είναι για να αντιληφθούμε τι παραλογισμοί συμβαίνουν εκεί που παίρνονται αποφάσεις για την καταστροφή μας και την ευημερία τους… (Βάλτε όποιο κόμμα θέλετε στη θέση του ΠΑΣΟΚ, και φυσικά και στη ΝΔ να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο, ως αντιπολίτευση, η παραδοξότητα θα ήταν η ίδια… Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τους αποδράσαντες από τη ΝΔ οικειοθελώς για να ακολουθήσουν τη γνωστή θυγατέρα του γνωστού και μη εξαιρετέου αποστάτη!) Για μένα μόνο όσοι διαγράφηκαν κατά παράβαση του συντάγματος είχαν δικαίωμα να κρατήσουν την έδρα (και μάλιστα μόνο στην περίπτωση που εξελέγησαν με σταυρούς) και όσο διατηρούσαν τον τίτλο του ανεξάρτητου. Από τη στιγμή που έστησαν κόμματα και χρίστηκαν μάλιστα και αρχηγοί, η έδρα έπρεπε να επιστραφεί στο κόμμα εξαιτίας του οποίου την απέκτησαν… Κοινώς, όσοι δεν ήθελαν να παραδώσουν την έδρα τους, έπρεπε να παραμείνουν ανεξάρτητοι και οποιαδήποτε διαδικασία νέου κόμματος να γίνει για τις επόμενες εκλογές!

Αλλά η ηθική, η λογική και η νομιμότητα σε αυτή τη χώρα έχει χαθεί πρώτα από αυτούς που θέλουν να την επιβάλουν και μετά από τον ίδιο το λαό που δεν αντιδρά ουσιαστικά σε αυτό το χάλι… Παίζεται ένα θέατρο παραλόγου εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλιστα απροκάλυπτα και με χυδαίο και ανεκδιήγητο θράσος. Σκάνδαλα, μίζες, κουκουλώματα, διαπλοκές, συνομωσίες, κερδοσκοπικά παιχνίδια, ξεπουλήματα «Fast-Track» από ανθρώπους που έχουν εντρυφήσει στη μίζα και τη διαπλοκή, λεηλασίας εισοδημάτων, καταστροφής εργασιακών δικαιωμάτων… και ο ελληνικός λαός παρακολουθεί σα να μην τον αφορούν όλα αυτά!
Θέλω να δω λοιπόν, τώρα που η συνωμοσία ομολογείται… τι θα κάνει…; Τι άλλο περιμένει για να ξυπνήσει…; Εγώ προσωπικά (το δήλωσα ήδη) στασιάζω και περιμένω να δω τα όρια και τη βλακεία των υπολοίπων…

Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε…; Θα συνεχίσετε να ζείτε το μύθο σας στην Ελλάδα (κατά τη γνωστή παρότρυνση: LIVE YOUR MYTH IN GREECE) ή θα αρπάξετε επιτέλους καμιά «βρεγμένη σανίδα»; Περιμένω και…

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s