29 Μαΐου 2011-Σήμερα το κάλεσμα είναι και πανευρωπαϊκό!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

To κάλεσμα για κάθε μέρα στις 6μμ. παραμένει…
Όμως το σημερινό κάλεσμα είναι και πανευρωπαϊκό!

Όσοι δεν το τολμήσατε ακόμα, δεν έχετε καν περάσει για να δείτε τι συμβαίνει, τολμήστε το από σήμερα! Όχι μόνο θα βιώσετε μία πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά θα σας δοθεί και η ευκαιρία να συνομιλήσετε με άλλους, να ανταλλάξετε απόψεις, να βρεθείτε σε πηγαδάκια ή να πάρετε το λόγο δημόσια για να πείτε την άποψή σας!
Τι καλύτερο έχετε να κάνετε…;

Μην αφήνετε την αδιαφορία σας να γίνεται ανοχή και σιωπηρή συγκατάβαση για την καταστροφή σας… για την καταστροφή όλων μας!

Το παιχνίδι που έχει στηθεί πλέον για την καταστροφή μας και τη λεηλασία του πλούτου και των υποδομών της χώρας, άρα όλων μας, είναι πολύ μεγάλο και θα κάνουν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου τους… Μην περιμένετε να έρθει το κακό στην πόρτα σας (αν δεν έχει φτάσει ήδη) για να αντιδράσετε! Τότε θα είναι πολύ αργά… ήδη έχουμε αργήσει… Πάρτε μέρος στο καινούργιο που διαμορφώνεται και μην ακούτε πλέον την άθλια προπαγάνδα που σας βομβαρδίζουν κάθε μέρα για να σας κάνουν συνενόχους στα δόλια σχέδια τους… δια της απουσίας σας!

Νομίζετε ότι έχετε κοινά συμφέροντα με αυτούς που σας «ενημερώνουν» και σας αποβλακώνουν με τις χαζοεκπομπές τους προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντά τους…; Νομίζετε ότι νοιάζεται για το καλό σας ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Ψυχάρης, ο Κουρής, ο Κοντομηνάς και όλη αυτή η περίεργη κάστα επιχειρηματιών/τραπεζιτών/εφοπλιστών που προτιμάει να έχει ζημιές (ωραίοι επιχειρηματίες!!!) και να συντηρεί κανάλια και εφημερίδες από το να ασχολείται με τις άλλες επιχειρήσεις της…; Θέλουν να μάθετε την αλήθεια…; Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι οι ζημιές των ΜΜΕ είναι ελάχιστες μπροστά στα υπερκέρδη που συσσωρεύουν από την αποβλάκωσή μας και την παραπληροφόρησή μας…; Θα συνεχίσετε να τους ακούτε απαθείς και παραπληροφορημένοι στον καναπέ σας (σε λίγο θα τον πάρουν και αυτόν!) ή θα αρχίσετε να αντιδράτε και να δράτε για μία καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον…; Νομίζεις ότι δε σε αφορά…; 

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

Advertisements

One thought on “29 Μαΐου 2011-Σήμερα το κάλεσμα είναι και πανευρωπαϊκό!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s