Όταν το σύστημα τρέμει…

Είναι φανερό ότι από προχθές κάτι άλλαξε σε αυτή τη χώρα… Ο ελληνικός λαός ξεπέρασε επιτέλους τα καπελώματα, το φόβο, τις ενοχές που τόσο καιρό του δημιουργούσαν βάζοντάς τον στο κάδρο της χρεοκοπίας της χώρας ως συνένοχο, αν όχι ως τον απόλυτο ένοχο, άφησε στην άκρη το “διαίρει και βασίλευε” που τόσο καλά δούλεψε υπέρ του εχθρού του που τον λεηλατεί και τον επιβουλεύεται, ενώθηκε σε έναν απέραντο πολύχρωμο ετερόκλητο καμβά και σύσσωμος στράφηκε εναντίων των προδοτών και σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας, της κυριαρχίας του που είναι απαιτούμενο για τη δημοκρατία όπως ορίζεται από το σύνταγμα… Και το κερασάκι στην τούρτα…; Έγινε τόσο μαζικά και αυθόρμητα που το σύστημα πιάστηκε στον ύπνο!

Σε κατάσταση πανικού πλέον έχει ξαμοληθεί κάθε φασιστοειδές και κάθε πικραμένος να παραδώσει στον κόσμο μαθήματα “δημοκρατίας”(!), να μας πείσει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπουμε και όπως τα ζήσαμε αλλά όπως αυτοί θέλουν, να μας κάνει μαθήματα για το νόημα της ημέρας! Βγήκαν οι απόγονοι των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων να πουν στον ελληνικό λαό πώς πρέπει να τιμά τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων του!!!
Βγήκαν να μας πουν ότι τα ποτάμια λαού είναι “μειοψηφίες”, ότι προσέβαλαν τους “θεσμούς”, ότι είδαν “εικόνες διχασμού”(!), γενικώς ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να συμμορφωθεί “προς τας υποδείξεις τους” διότι δε μπορεί επ’ ουδενί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους!
Επιστράτευσαν τις πόρνες τους να πείσουν το πόπολο ότι “δεν είναι σωστά πράγματα αυτά” και να μπουρδολογούν με καλεσμένο κάθε σύγχρονο δοσίλογο από τον πανικό τους… Έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία γελοιότητας που απορεί όποιος έχει στοιχειώδη λογική αν τελικά προσπαθούν να εξαγριώσουν κι άλλο τον κόσμο ή νομίζουν ότι θα μαζέψουν τα πρόβατα στο μαντρί… αποκαλύπτοντας πλήρως το ρόλο που τόσο καιρό έπαιζαν και παίζουν οι πόρνες τους!

Δε θα διαφωνήσω με τις ανησυχίες ούτε με τον πανικό των Βαρδινογιαννομπομπολολάτσηδοαλαφοκουρήδων και των σύγχρονων προδοτών και γερμανοτσολιάδων απέναντι στην έκρηξη του ελληνικού λαού… Απλώς όχι μόνο δε θα τις συμμεριστώ αλλά θα τοποθετηθώ και κάθετα απέναντι σε όλο το συμφερτό που βλέπει με τρόμο τον κίνδυνο να καταρρεύσουν τα σχέδιά του αν δεν ξαναμαντρώσει έγκαιρα τα πρόβατα στη στάνη…
Πάνω που ο Γιωργάκης θα ολοκληρώσει την παράδοση της χώρας (τό ‘χουν σίγουρο) και ο Αντωνάκης υπέγραψε με τη Μέρκελ το συνυποσχετικό ότι θα τηρήσει τις υπογραφές του Γιωργάκη άρα μπορούν να υπολογίζουν στην εκλογή του (το φωνάζει δημόσια η κατά τα άλλα “αντιμνημονιακή” ΝΔ “το κράτος έχει συνέχεια και θα τηρήσουμε τις υπογραφές”!)… πάνω που ο Καρατζαφέρης που εκτέθηκε τόσο δημόσια συνυπογράφοντας το μνημόνιο και το ξεπούλημα της χώρας για κείνη τη ρημάδα την καρέκλα που του έταξαν και τό ‘χε σίγουρο ότι έπιασε θέση να κυβερνήσει “άνευ βουλής και εκλογών”… πάνω που καταφθάνουν οι γκαουλάιτερ για τη λεηλασία… αυτός ο λαός, αυτά τα πρόβατα που τα είχαν σίγουρα και θεωρούσαν ότι είχαν διασφαλίσει την υποταγή και την παράδοσή τους, σκέφτηκαν ότι μπορούν να αντισταθούν και να τους χαλάσουν τα σχέδια! “Πού βρήκαν τέτοιο θάρρος…; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα…; Tι συνέβη και όλη αυτή η καλοστημένη προπαγάνδα μας άρχισε να μην περνάει…; Τόσα πληρώνουμε τις πόρνες για να έχουμε αποτέλεσμα…” είναι σίγουρα κάποια από αυτά που λέγονται στα επιτελεία όλων αυτών που έχουν αναλάβει το σχέδιο της λεηλασίας και της ολικής υποδούλωσης της χώρας.
Μέσα στον πανικό τους μας δείχνουν πλάνα χιλιάδων ανθρώπων και μιλάνε για “δεκάδες”(!), μας δείχνουν να γίνεται παρέλαση εν μέσω χειροκροτημάτων και μας λένε “ματαιώθηκε η παρέλαση”(!), μας δείχνουν χιλιάδες ενωμένου λαού εναντίον τους και μιλάνε για “διχασμό”(!)… γενικώς έχουν χάσει τη μπάλα…

Μαθήματα “δημοκρατίας” και “θεσμών”!

Βγήκαν λοιπόν οι σύγχρονοι δωσίλογοι και προδότες να παραδώσουν στον ελληνικό λαό μαθήματα “δημοκρατίας”! Να του θέσουν τα όρια και τις προϋποθέσεις που του επιτρέπουν να αντιδρά και να αντιστέκεται! Να τον εγκαλέσουν διότι ξύπνησε και δεν παίζει πλέον στην έδρα τους και εντός των ορίων που του επιτρέπουν αλλά τόλμησε να σηκώσει κεφάλι, πιάνοντάς τους μάλιστα στον ύπνο…
Βγήκαν να του πουν ότι αμαύρωσε την επέτειο του αγώνα, αυτοί που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ τους και για τίποτα! Βγήκαν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας οι πουλημένοι της siemens και των υπολοίπων σκανδάλων και να μας εγκαλέσουν στην τάξη… Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα και συνεχίζουν απτόητοι με θράσος να μας κουνάνε το δάκτυλο και να απαιτούν να τους αφήσουμε ανενόχλητους να ολοκληρώσουν διότι έχουν αναλάβει δεσμεύσεις…!

Βγήκαν να παραδώσουν μαθήματα δημοκρατίας εκείνοι που έχουν αλλοιώσει τη βούληση του λαού με έναν παράνομο και αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο που καταπατά την αρχή της ισότητας και της ισονομίας δωρίζοντας ψήφους από αντίπαλα κόμματα στην κυβέρνηση! Έχουν το θράσος να απαιτούν να τους υπακούει και να τους υπηρετεί ο ελληνικός λαός πληρώνοντας αδρά τα βίτσια τους και τον πολυτελή τους βίο, ξεχνώντας ότι δημοκρατία σημαίνει ότι αυτοί υποχρεούνται να εκτελούν με τον καλύτερο τρόπο και πάντα προς όφελος του λαού αυτά που ο λαός προστάζει. Ξέχασαν ότι στη δημοκρατία οι πολιτικοί υπηρετούν το λαό και δεν του ασκούν εξουσία… Δυστυχώς αυτό το είχε ξεχάσει και ο ίδιος ο λαός χρόνια τώρα… Αν επιτέλους το θυμήθηκε (όπως δείχνουν τα πράγματα) είμαστε σε καλό δρόμο!

Βγήκαν όμως να μιλήσουν και για σεβασμό στους θεσμούς! Εκείνοι που έχουν κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν… Με αρωγούς τους επιλεγμένους και διορισμένους, από τους πολιτικούς, ανώτατους δικαστές που είναι συνοδοιπόροι τόσα χρόνια στη λεηλασία και τη διαφθορά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Οι “έντιμοι” δικαστές που δε βρήκαν κανένα πρόβλημα με τον αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο ή το αντισυνταγματικό άρθρο 86 που έχρισε τους πολιτικούς υπεράνω όλων των πολιτών και ελεύθερων να εγκληματούν χωρίς τιμωρία! Και μάλιστα αυτό να το αποφασίζουν και να το κρίνουν μεταξύ τους!!! Όπως ακριβώς διαχειρίζονται και κουκουλώνουν τις βρωμιές τους και οι δικαστές!!! Το δε πάρτυ με τις αποδοχές τους (δηλαδή με τα δικά μας λεφτά και ερήμην μας) οι μεν βουλευτές αποφασίζουν και το ψηφίζουν… οι δε δικαστές αποφασίζουν και το δικάζουν!!! Έτσι αφού μοίρασαν τους τομείς λεηλασίας και αυθαιρεσίας τα κατά το σύνταγμα “λειτουργήματα” που έπρεπε να ασκούν μόνο με βάση το σύνταγμα και το συμφέρον του λαού, μετετράπησαν σε στυγνά επαγγέλματα άσκησης εξουσίας εις βάρος του λαού! Τόσο ωραία… τόσο “δημοκρατικά”!!!
Όμως όταν ο λαός αναλαμβάνει και ενεργοποιεί το άρθρο 120 του συντάγματος (αυτό ακριβώς συνέβη) σημαίνει ότι οι πολιτικοί αλλά και οι δικαστές, που πλέον δεν υπηρετούν το σύνταγμα και τους συνταγματικούς νόμους αλλά έχουν ταχθεί απέναντι στο λαό, ουσιαστικά κηρύσσονται έκπτωτοι!!! Ο λαός αναλαμβάνει πλέον και ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Αυτή είναι η σημασία του άρθρου 120. Αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας ώστε ο λαός να προστατεύσει το σύνταγμα και τη χώρα από τους σφετεριστές… Καταλάβατε πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτά που έγιναν προχθές και γιατί τους φόβισαν και προσπαθούν να σας μαντρώσουν πριν συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να πετάξετε όλους τους κοπρίτες από πάνω σας…; Καταλάβατε γιατί προσπαθούν να παρουσιάσουν τη δημοκρατική έκφραση του λαού ως “εκτροπή”…; Διότι οι ίδιοι έχουν κάνει εκτροπή του πολιτεύματος εδώ και καιρό και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να προχωρήσουν στα σχέδιά τους! Αν ρωτούσατε μάλιστα τη γνώμη μου δημοκρατία σε αυτή τη χώρα δεν είχαμε ως τώρα, διότι πάντα με αντισυνταγματικά τερτίπια αλλοιώνουν την εκλογική διαδικασία και τελικά τη λαϊκή βούληση…

Όσο για το θέμα του Παπούλια που περιγράφεται ως προσβολή του “θεσμού”, δεν άκουσα κανένα να βρίζει το θεσμό! Άκουσα να αποκαλείται προδότης ο Παπούλιας, κοινώς το πρόσωπο, άρα ο κυρίαρχος λαός να αποφαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν υπηρετεί πλέον επάξια το θεσμό και ο ελληνικός λαός δεν το εγκρίνει! Διότι ο θεσμός του προέδρου ορίζει ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας οφείλει να προστατεύει το σύνταγμα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ο κος Παπούλιας δεν πράττει πλέον ούτε το ένα ούτε το άλλο άρα ο ελληνικός λαός τον εγκαλεί και του αφαιρεί την εξουσία που στο όνομά του (του λαού) του απεδόθη. Πού είδατε προσβολή του θεσμού από τον ελληνικό λαό…; Αντίθετα ο κος Παπούλιας με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του προσβάλει το θεσμό καταχράται τη θέση και συμπράττει με τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας εις βάρος του ελληνικού λαού! Όχι λοιπόν δεν είχαμε προσβολή των θεσμών από το λαό αλλά, αντίθετα, ο λαός αποφάσισε ότι τα άτομα που πλέον δεν υπηρετούν τους θεσμούς επάξια, πρέπει να αποχωρήσουν… Και φυσικά πρόκειται για την απόλυτη έκφραση δημοκρατίας!Οι κανόνες της δημοκρατίας ορίζονται από το λαό και υπηρετούν τον ίδιο το λαό!

Αυτό που ζήσαμε προχθές λοιπόν (28/10) ήταν η ύψιστη έκφραση δημοκρατίας του ελληνικού λαού! Δήλωσε περίτρανα και σε όλη τη χώρα ότι παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και απαιτεί από τους σφετεριστές να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και τις θέσεις τους…
Αν ο κόσμος είναι πραγματικά αποφασισμένος ώστε να επιβάλει και να υλοποιήσει τη βούλησή του , είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον… Θέλω να ελπίζω ότι πραγματικά ξύπνησε πλέον και αντιλαμβάνεται τι πραγματικά παίζεται και τι του έχουν στήσει… Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν μία στιγμιαία έκρηξη οργής με μόνο κίνητρο την τσέπη του βλέποντας μόνο μέχρι τη μύτη του, αλλά η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον που ο ελληνικός λαός θα ορίζει τη μοίρα του και τον πλούτο του βάζοντας το γενικότερο συμφέρον πάνω από το ατομικό!

Όνειρο…; Ουτοπία…; Θα δείξει… Ευχή και ελπίδα… σίγουρα!

Υγ. Θέλω να σας θυμίσω ότι η Ελλάδα αποτελεί την κερκόπορτα για την εφαρμογή και επιτυχία των σχεδίων τους… Δεν πρόκειται μόνο για τη λεηλασία και την υποδούλωση της χώρας μας, αλλά για την υποδούλωση όλων των ευρωπαϊκών λαών στις ορέξεις μίας ελίτ που θέλει να έχει απόλυτο έλεγχο στην οικονομία και την παραγωγή του πλούτου. Πρόκειται για λεηλασία τρις στην Ελλάδα μόνο, φανταστείτε το μέγεθος σε όλη την Ευρώπη… Και φυσικά οι λαοί που ξεσηκώνονται αποτελούν “κακά” παραδείγματα για τους υπόλοιπους! Και αυτοί τη στιγμή έχουν ξεσηκωθεί σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στις ΗΠΑ… Δείτε το συνολικό πρόβλημα που δημιουργείται για αυτούς και θα καταλάβετε αμέσως ότι θα κάνουν τα πάντα για να επιβάλουν τα σχέδιά τους… Να θυμάστε όμως ότι μπροστά στους λαούς είναι ανίσχυροι και μοιάζουν ισχυροί μόνο όταν οι ίδιοι οι λαοί τους το επιτρέπουν…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s