Με αφορμή όσα αποφασίζονται στις Βρυξέλλες…

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, πέρα από το ρόλο των πουλημένων πραξικοπηματιών που έχουν παραδώσει τα πάντα, είναι και η υπογραφή της συνθήκης για τον ESM. Μία συνθήκη που σφραγίζει την επικυριαρχία του 4ου Ράιχ και την υποδούλωση, λεηλασία και διάλυση των κρατών με πρόσχημα το χρέος!

Ο ESM είναι το όχημα λεηλασίας των κρατών από έναν υπερεθνικό και ανεξέλεγκτο οργανισμό! Αυτό πάνε να επικυρώσουν σήμερα οι «ηγέτες» των κρατών και στην ουσία υπηρέτες των τραπεζιτών…

Για να καταλάβετε πώς παίζεται το παιχνίδι και τι στήνεται, ώστε να προχωρήσει και να ευοδώσει το σχέδιό τους για την επιβολή του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη μέσω της «νέας τάξης πραγμάτων», της ίδιας «νέας τάξης πραγμάτων» που ευαγγελιζόταν και ο Χίτλερ… επαναφέρω το βιντεάκι για τον ESM.

Στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να αφήσουμε τη Γερμανία (και ό,τι αυτή πρεσβεύει) να επιβληθεί στην Ευρώπη και μάλιστα αυτή τη φορά χωρίς ούτε μία τουφεκιά!

Αν καταλάβατε τι στήνουν με τον ESM, καιρός να δούμε και το ρόλο των τραπεζιτών στο κόλπο…
Γιατί η EKT (σύμφωνα με δημοσίευμα του capital) περιμένει το «ok» για τον ESM για να ρίξει εκατοντάδες δις ευρώ στις τράπεζες…; Tι σχέση και σύνδεση μπορεί να έχουν αυτά τα δύο;

Από όταν είχε αρχίσει η χρηματοδότηση των τραπεζών με κρατικό χρήμα, έγραφα για το μεγάλο κόλπο που είχε στηθεί και πώς οι τραπεζίτες σε πλήρη συνεννόηση με τις ορντινάντσες τους (τους πολιτικούς) μετέτρεψαν το ανύπαρκτο χρήμα και τα υπερκέρδη που δημιούργησαν μέσω της «φούσκας» σε πραγματικό, μέσω της χρηματοδότησής τους από τα χρήματα των φορολογουμένων…
Η ΕΚΤ μέσω της τροφοδότησης των τραπεζών με παροχή χρήματος, μετατρέπει τη «φούσκα» τους και τις «τρύπες» τους σε χρέος των ευρωπαίων πολιτών! Έτσι η «φούσκα» των τραπεζιτών που τους παρείχε απίστευτα κέρδη από το τίποτα και χωρίς ρίσκο πραγματικού χρήματος από μέρους τους, μετατράπηκε σε υποχρέωση των πολιτών να την καλύψουν… Το ανύπαρκτο χρήμα των τραπεζών μετατρέπεται σε χρέος των κρατών και πραγματικό χρήμα στις τσέπες των τραπεζιτών!
Και φυσικά… καλές μίζες για τις ορντινάντσες που φτιάχνουν τις προϋποθέσεις!

Δείτε λοιπόν και ένα ακόμη βιντεάκι (που επαναφέρω) για το πώς οι τράπεζες φτιάχνουν χρήμα από το πουθενά, συνδυάστε αυτά τα δύο και τις μέχρι τώρα παροχές χρήματος στις τράπεζες που εγγράφονται ως χρέος στις πλάτες των φορολογουμένων και, αν δεν έχετε καμία διάθεση να αντιταχθείτε και να παλέψετε, τουλάχιστον θα είστε ενήμεροι για τις μεγάλες κομπίνες και το πώς αφού σας λεηλατήσουν θα σας καταστήσουν δούλους που θα δουλεύετε για να αποπληρώσετε τις  «φούσκες» τους που εν τω μεταξύ έχουν μετατραπεί σε χρέος σας!

 

Υγ. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνθήκη του ESM, σε βίντεο και PDF, εδώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s