10 μέρες…

Δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει πού βρισκόμαστε αλλά οι μέρες που διανύουμε, οι επόμενες 10 πάνω-κάτω, είναι οι σημαντικότερες για εμάς ώστε να απαλλαγούμε από τους προδότες και να σώσουμε τη χώρα μας και την ίδια την επιβίωση και το μέλλον μας!
Δανειζόμενος από το γνωστό τίτλο του βιβλίου που αναφέρεται σε μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικοπολιτικές επαναστάσεις, θέλω να σας θυμίσω ότι έχουμε να κάνουμε με μία μάχη ουσίας ενάντια στους προδότες που προσπαθούν να βάλουν οριστική ταφόπλακα στην ίδια την ύπαρξη της χώρας!
Ειλικρινά δε γνωρίζω πόσοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα αυτών που γίνονται και υπογράφονται δεσμεύοντας της χώρα και πόσο έντεχνα δένουν τις συμφωνίες για τη λεηλασία, αλλά θα προσπαθήσω επιγραμματικά να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει βγάζοντας τα “σκουπίδια” ή το “περιτύλιγμα” που μας πετάνε για να χάνουμε την ουσία…

Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τον προδότη Βενιζέλο και το τραπεζορομπότ που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ελέω ντόπιων πραξικοπηματιών, είναι ότι πρόκειται για “ιστορική συμφωνία”!
Και πρωτόγνωρη θα προσθέσω…
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη συμφωνία στην ιστορία που χώρα να παραδίδεται τόσο εύκολα, γρήγορα και φτηνά στα χέρια ξένων από ντόπιους προδότες!
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη συμφωνία που τα συμφέροντα των δανειστών να παρουσιάζονται ως απαιτούμενα των δανειζομένων! (π.χ. Παρακαλάμε να μας εποπτεύουν!!!)
Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο που μία χώρα δεσμεύεται ότι πρωταρχικό καθήκον είναι να εξοφληθούν οι δανειστές και όχι να επιβιώσουν οι πολίτες της!
Σίγουρα δεν υπάρχει προηγούμενο που το ξεπούλημα βαφτίζεται επιτυχία(!) και το τοκογλυφικό δάνειο “παροχή βοήθειας” !
Δεν ξέρω αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιου θράσους και τέτοιου επιπέδου προδοσίας αλλά μάλλον και αυτό ανήκει στα ιστορικά δεδομένα όσων διαδραματίζονται!

Ας δούμε λοιπόν περιληπτικά τι έπραξαν και τι προσπαθούν να νομοθετήσουν για να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η καθολική και δυναμική αντίδρασή μας…

 • Βάζουν όλη τη χώρα ενέχυρο έναντι ενός (ακόμα) επαχθούς και τοκογλυφικού δανείου 130δις το οποίο θα χρεώνεται εντόκως στον Ελληνικό λαό αλλά θα πηγαίνει όλο σε αυτούς που το εκδίδουν για να διασφαλίσει την αποπληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων προηγούμενων δανείων που έχουν ήδη αποπληρωθεί στο πολλαπλάσιο!
 • Για την εξασφάλιση του επαχθούς δανείου, που βαφτίζεται για επικοινωνιακούς λόγους “οικονομική βοήθεια”, η χώρα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία και εθνική κυριαρχία!
 • Με το PSI που επικοινωνιακά εμφανίζεται ως “επικερδές” οι δανειστές όχι μόνο ανταλλάσσουν τα ομόλογα, που στη δευτερογενή αγορά έχουν γύρω στο 20% της αξίας τους, στο 45-50% (+25-30%), αλλά μετατρέπεται και το δίκαιο που διέπει τα ομόλογα από το ελληνικό στο αγγλικό!
 • Από το αγγλικό δίκαιο διέπονται και όλα τα νέα δάνεια από ΕΕ-ΔΝΤ που έχουν μετατρέψει το χρέος σε ιδιώτες σε διακρατικό δανεισμό! Έτσι παλιός και νέος δανεισμός διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και δικάζονται στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου!
 • Δεσμεύονται όλα τα έσοδα της χώρας για τη διασφάλιση των πιστωτών και, αν κάτι περισσεύει και οι πιστωτές το επιτρέπουν θα μπορούμε να έχουμε παιδεία, υγεία, ασφάλιση… όσο και όταν θέλουν!
 • Όλη η δημόσια περιουσία δεσμεύεται υπέρ του χρέους και τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις που οι πιστωτές επιβάλουν και καθορίζουν τις τιμές θα πηγαίνουν σε αυτούς… Και αυτοί θα κανονίζουν πόσο πουλιέται, τι και σε ποιον και ό,τι βγει θα πηγαίνει σε αυτούς!
 • Τα έσοδα του κράτους από φόρους κλπ και από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα πηγαίνουν σε ένα ταμείο που θα ελέγχεται από τους πιστωτές και θα διανέμονται οι πόροι όπως τους συμφέρει!
 • Τα κονδύλια του ΕΣΠΑ (υποτιθέμενα για ανάπτυξη) τα διαχειρίζεται και τα διοχετεύει ο Ράιχενμπαχ όπου θέλει και σε όποιον θέλει και φυσικά πρώτες στη λίστα λεηλασίας της χώρας είναι (συμπτωματικά!) οι εταιρείες της χώρας του!
 • Κάθε υπουργείο θα ελέγχεται και θα ασκεί πολιτική σύμφωνα με τα συμφέροντα των δανειστών!
 • Μόλις η χώρα δε μπορέσει να πληρώσει έστω και μία δόση ενεργοποιούνται οι όροι των συμφωνιών για τη διεκδίκηση εμπράγματων δικαιωμάτων!

Παράλληλα…

 • Μείωση των μισθών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που οδηγεί πολλούς στην εξαθλίωση…
 • Μείωση των συντάξεων με συνέπεια να οδηγούνται πολλοί συνταξιούχοι στην εξαθλίωση…
 • Συνέπεια αυτών των δύο είναι η βαθύτερη ύφεση που θα οδηγήσει στο κλείσιμο καταστημάτων…
 • Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε συρρίκνωση του ΑΕΠ και μαντέψτε…
 • Όσο συρρικνώνεται το ΑΕΠ τόσο ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ θα μεγαλώνει και οι στόχοι θα βγαίνουν εκτός!
 • Και αφού οι στόχοι θα βγαίνουν εκτός θα νομοθετούνται νέες περικοπές και πρόσθετοι φόροι…
 • Φυσικά αυτά δε θα αποφέρουν αλλά θα είναι η αφορμή για να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία (η οποία παρεμπιπτόντως έχει τεθεί στη διάθεση των δανειστών!) αλλά και μέσω της εξαθλίωσης να έχουν πρόσφορους υποταγμένους δούλους!

Και φυσικά όλες οι δεσμεύσεις χρειάζονται μέχρι η Ελλάδα να υπαχθεί στον ESM (Ιούλιο του 2012) και να μη σηκώσει κεφάλι ποτέ! Διότι μέσω ESM, αν η Ευρώπη δεν καταρρεύσει έγκαιρα, έχει στηθεί το μεγαλύτερο κόλπο λεηλασίας όλων των ευρωπαϊκών λαών και οριστικής δέσμευσής τους κάτω από τη γερμανική μπότα…

(Τη συνθήκη του ESM αλλά και την αναθεωρημένη συνθήκη της ΕΕ που μόνοι τους υπογείως και ερήμην των ευρωπαϊκών λαών συμφώνησαν βιάζονται να τις υπογράψουν το Μάρτιο!)

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το μέλλον που ονειρεύεστε για τη ζωή σας και για τα παιδιά σας ούτε αν συμμερίζεστε την “επιτυχία” και τη “σωτηρία” που σας επιφυλάσσουν! Αν όμως έχετε στοιχειωδώς καταλάβει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ με σκοπό την πλήρη υποδούλωση και λεηλασία τότε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε μόνο ένα δρόμο και μία προοπτική…
Αυτή που η ίδια η ανάγκη της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας προστάζει… την απελευθέρωσή μας!

Και επειδή τους αφήσαμε πολύ καιρό και χώρο να δράσουν… τώρα απαιτείται και πιο ριζική αντίδραση από εμάς…
Αυτό το δεκαήμερο είναι καθοριστικό! Γι αυτό μία λύση μένει… Στα όπλα!
Μαζική κινητοποίηση σε όλα τα επίπεδα… ώστε να απαλλαγούμε από αυτούς πριν μας βάλουν την οριστική ταφόπλακα!

Advertisements

2 thoughts on “10 μέρες…

 1. Ο/Η Skilisia Mera λέει:

  […] πηγή: bloggingvsmanipulation Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 2. Ο/Η 10 μέρες… λέει:

  […] πηγή: bloggingvsmanipulation […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s