Oι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού!

Αν όσα έχουν γίνει δεν είναι ικανά να σας κάνουν να τους πετάξετε στη θάλασσα, λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον το παιχνίδι έχει χαθεί και ήρθε η ώρα της οριστικής ταφόπλακας…

Βαρέθηκα να ακούω “θα τους κάνουμε”… “θα τους δείξουμε”… “θα τους μπήξουμε”… “εμείς είμαστε Έλληνες”… και χίλια δυο άλλα και στην πράξη να υπάρχει αυτή η πρωτοφανής αδράνεια που στην καλύτερη περίπτωση περιορίζεται σε κανένα γιουχάισμα και κανένα γιαούρτι! Δε λέω ότι δεν είναι καλό να τους κυνηγάμε όπου βρεθούν και όπου σταθούν, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει πλέον να περάσουμε στην επόμενη φάση που δεν είναι άλλη από το να τους καταργήσουμε και να τους αφαιρέσουμε την εξουσία!

Δεν ξέρω πόσοι έχουν καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και σε ποιο οριακό σημείο βρισκόμαστε… Κάποιοι δείχνουν να συμπεριφέρονται με μία παιδιάστικη αφέλεια και να μένουν στο όνειρο κάποιας “επανάστασης” που όμως με λόγια δε μπορεί να γίνει! Άλλοι περιμένουν να τους “τιμωρήσουν” με τις εκλογές που αποτελεί εξίσου αφέλεια, αφού οι εκλογές θα γίνουν (αν γίνουν) όταν το αποφασίσουν αυτοί και αφού έχουν διασφαλίσει τα συμφέροντά τους, καθώς και υπό την απόλυτη επίβλεψη και καθοδήγησή τους! Φυσικά κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος για καθαρές εκλογές… Άλλοι βάζουν ορόσημο της εκκίνησης την 25η Μαρτίου, μία σημαντική και συμβολική μέρα για το έθνος, παραβλέποντας ότι ως τότε οι προδότες σπεύδουν να έχουν βάλει ήδη την ταφόπλακα!
Ελάχιστοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται πλήρως την κατάσταση, αλλά δυστυχώς και από αυτούς οι περισσότεροι περιμένουν κάποιο μπροστάρη να δώσει το σύνθημα…

Και όσο περιμένουμε τους έχουμε αφήσει να αλωνίζουν και να αποθρασύνονται! Το σύνταγμα καταλύθηκε… Διατάξεις για τη λεηλασία μισθών, συντάξεων και καταθέσεων γίνονται πράξη, τροπολογίες νύχτας για επιπλέον 30 δις στις τράπεζες, κοροϊδίες και απειλές για το χαράτσι της ΔΕΗ, ξεπουλιέται με συνοπτικές διαδικασίες ο χρυσός της Θράκης, εκτάσεις ξεπουλιούνται για να οικονομήσουν Γερμανοί και ντόπια λαμόγια πουλώντας τον ήλιο μας (μας το ‘χε πει και ο Σόιμπλε “θέλουμε τον ήλιο σας και τον αέρα σας”!), νησίδες πωλούνται, στήνεται το νομικό οπλοστάσιο για τη λεηλασία όλης της ιδιωτικής περιουσίας, διαλύονται οι κοινωνικές υποδομές, οι μισθοί έχουν ήδη γίνει φιλοδωρήματα αλλά γελώντας με ικανοποίηση ο Βενιζέλος δήλωσε ότι “έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια να γίνουμε Εσθονία” και είμαστε ακόμη στην αρχή… Στο όνομα της ανάπτυξης (της τσέπης τους) φυσικά!

Παράλληλα ένα κύμα τρομοκράτησης των αντιστεκόμενων πολιτών βρίσκεται σε ισχύ και όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει με εισαγγελείς να απειλούν πολίτες, μπάτσους να προστατεύονται όταν αυθαιρετούν, ασφαλίτες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, προσπάθεια να εμποδιστούν οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις και άλλα πολλά… Και μερικοί, κάτοικοι ίσως στο τελευταίο συννεφάκι αφού σε αυτή τη χώρα μονίμως “πέφτουμε από τα σύννεφα”(!), ακόμα περιμένουν δικαιοσύνη και νομίζουν ότι, προσφεύγοντας στο σάπιο δεκανίκι του συστήματος όπως έχει καταντήσει η Ελληνική “δικαιοσύνη”, θα δικαιωθούν!!! Και δε μπορούν να καταλάβουν ότι τίποτα από αυτά δε θα μπορούσε να γίνει αν υπήρχε εξ αρχής Δικαιοσύνη!!! Η δικαιοσύνη έχει καταργηθεί προ πολλού και οι ανώτερες θέσεις της έχουν καταληφθεί από αντίστοιχα διεφθαρμένους με τους πολιτικούς, που και οι δύο είναι υποχείρια και ενεργούμενα της μαφίας που τόσα χρόνια λεηλατεί τα πάντα… Ξεχάστε τη “δικαιοσύνη” που δρα κατ’ εντολή και κατά παραγγελία των αφεντικών της! Δεν της αξίζει τίποτα περισσότερο από ό,τι αξίζει στους συνεταίρους της… Μία θέση στην κρεμάλα για “Εσχάτη Προδοσία”!!!

Καταλάβετέ το! Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τους ντόπιους πολιτικάντηδες και τις 5-10 οικογένειες ντόπιων νταβατζήδων που βρίσκονται πίσω τους… Έχουμε να κάνουμε με πολύ μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα συμφέροντα που έχουν βάλει κάτω την Ελλάδα και τη μοιράζουν! Και μαζί έχουν βάλει και τον Ελληνικό λαό και κανονίζουν πώς και με ποιο τρόπο μπορούν να του πάρουν τα πάντα! Μετά θα τους είναι πλέον άχρηστος και παρείσακτος οπότε μάλλον θα προχωρήσουν σε μία από τις δύο επιλογές: Ή να τον πετάξουν από πάνω τους αφήνοντάς τον να επιβιώσει αν και όπως μπορεί αφού δε θα υπάρχει κανένα κράτος πρόνοιας (το είπε άλλωστε και ο Κουτρουμάνης: Το φθινόπωρο δε θα υπάρχουν λεφτά για συντάξεις αλλά ευτυχώς δε θα είμαι τότε υπουργός!)… ή να κρατήσουν τους πιο χρήσιμους και πρόσφορους ως σύγχρονους δούλους στα εργασιακά κολαστήρια που θα δημιουργηθούν και από τους υπόλοιπους (ιδίως τους διαφωνούντες και αντιστεκόμενους) όσους μπορέσουν να τους χρησιμοποιήσουν ως προσφερόμενα “ανταλλακτικά” (προνόησε σχετικά ο Λοβέρδος) και τους άλλους να τους αναγκάσουν σε φυγή… Φυσικά, αν υπάρξουν μη συμμορφούμενοι προς τας διαταγάς, πάντα υπάρχει η λύση της δίωξης ως… “ταραξίες”, “κουκουλοφόροι”, “τρομοκράτες” ή ό,τι σκαρφιστούν για τιμωρία! Ήδη έχουμε αντίστοιχα δείγματα γραφής…

Μην περιμένετε κάποιο ορόσημο ως αφορμή για την εξέγερση! Αν όλα αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν δεν είναι ικανά να σας ξεσηκώσουν και να αντιδράσετε αποφασιστικά, δεν πρόκειται να αντιδράσετε ποτέ! Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να μπαίνετε πιο βαθιά και να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η απεμπλοκή και η απελευθέρωση!
Δεν πρέπει να αφήνουμε για αύριο αυτό που μπορούμε να κάνουμε σήμερα και επιβάλλεται να είχαμε κάνει χθες! Δεν υπάρχουν περιθώρια, αν όντως εννοούμε αυτά που λέμε και δεν είναι ανέξοδοι παληκαρισμοί… Αν όντως θέλουμε και απαιτούμε τη χώρα μας πίσω!

Και επειδή ο εχθρός θα κάνει τα πάντα για να νικήσει και να αρπάξει όσα έχει βάλει στο μάτι, πρέπει να καταλάβουμε ότι κανονίζοντας το ραντεβού της εξέγερσης δημόσια είναι σα να του λέμε πού να έρθει να μας νικήσει! Επίσης τον προειδοποιούμε εγκαίρως (αφού ακούγεται η 25η Μαρτίου ως αφετηρία) ώστε να λάβει τα μέτρα του!!!
Οι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού! Γίνονται αυθόρμητα και με επίθεση σε όλα τα επίπεδα… Σε όλες τις περιοχές της χώρας… Αν δεν είμαστε πρόθυμοι για την πραγματική μάχη που χρειάζεται περισσότερη στρατηγική και ευφυΐα, τότε ας κάτσουμε στα αυγά μας… Αν όμως εννοούμε αυτά που λέμε, τότε πρέπει να δράσουμε άμεσα γιατί ήδη έχουμε αργήσει πολύ! Σε λίγο δε θα υπάρχει λόγος να δοθεί αυτή η μάχη… Δε θα υπάρχει πλέον Ελλάδα!
Και επειδή οι “σωτήρες” και τα “κινήματα” ξεφυτρώνουν και πολλαπλασιάζονται τον τελευταίο καιρό σαν τα μανιτάρια, μην εμπιστεύεστε κανέναν τυφλά, εκτός αν τον γνωρίζετε προσωπικά και βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για αυτόν! Σκεφτείτε τι μας προτείνουν για να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο… Θολές λύσεις σε βάθος χρόνου! Όλοι είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι στη συμπόρευση για τη μάχη ενάντια στον κοινό για όλους τους Έλληνες εχθρό (οι δωσίλογοι ντόπιοι δεν περιλαμβάνονται στους Έλληνες) και όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!!!
Προσέξτε! Πολλοί ίσως να λειτουργούν ως βαλβίδα ασφαλείας τους συστήματος…

Αντί λοιπόν η 25η Μαρτίου να τίθεται ως “ορόσημο” της αρχής του ξεσηκωμού, που μπορεί να λειτουργήσει και αντίθετα αφού δίνει χρόνο στο σύστημα (αν δε γίνεται σε συνεννόηση με αυτό) να είναι έτοιμο να αντεπιτεθεί…, ας είναι η μέρα που μαζί με την επανάσταση του ’21 θα γιορτάσουμε και τα επινίκεια της εξέγερσης του 2012!
Η μέρα που θα γιορτάσουμε τη σύγχρονη απελευθέρωσή μας!!!

Ας επιβάλουμε για μία φορά τα “πρέπει” και τα “θέλω” μας! Νομίζω ότι ίσως για πρώτη φορά ξέρουμε τι θέλουμε…

Advertisements

10 thoughts on “Oι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού!

 1. […] πηγή Share this:TwitterFacebookMoreEmailLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 2. Ο/Η mikros fokion λέει:

  φυσικα και συμφωνω με αυτα που γραφεις. Μολις σημερα σκεφτομουν την βλακεια μας που περιμενουμε την 25η Μαρτιου για να γιαουρτωσουμε και μετα παλι στο κλουβι μας και τις αλυσιδες μας μεχρι να ερθει η εποχη που θα εκτονωθουμε στις καλπες (οπως ειπε και ο σφουγγαρακης)… ακριβως αυτος ο τιτλος μου ηρθε. Οι εξεγερσεις δεν γινονται με ραντεβου. Γιατι μπορει η εξεγερση να καθυστερησει στο βαψιμο και εμεις εντωμεταξυ θα την εχουμε βαψει…

  • Ο/Η antinemecis λέει:

   Φωκίωνα,
   Μη νομίζεις και γω αυτή τη σκέψη έκανα. Το να ρίξεις ένα γιαουρτάκι και μετά να μαζευτείς και, στην καλύτερη, να γελάς ή να ικανοποιείσαι ότι κάτι πέτυχες όταν αυτοί σε πουλάνε και σου δένουν τις αλυσίδες δεν αρκεί! Με ενοχλεί και κατά κάποιο τρόπο η οριοθέτηση της μάχης και η κατεύθυνσή της… σε βαθμό να γίνομαι πολύ καχύποπτος!
   Αφού και εσύ συμφωνείς βοήθησε να καταλάβει ο κόσμος!Να το προωθήσουμε και να τον κάνουμε να σκεφτεί!!!
   Δεν εννοώ το συγκεκριμένο κείμενο αλλά την ιδέα…
   Έχεις πολύ καλή πένα (πλήκτρο σωστότερα!) και μπορείς να βοηθήσεις!!!
   Μπας και τους ανοίξουμε τα μάτια ή, έστω, βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας…

 3. Ο/Η Ιωάννα-Γλυκερία Μαγκλιβέρα λέει:

  Γειά σας. Είμαι κι εγώ εξοργισμένη με το ξεπούλημα της πατρίδας μου. Σαφώς κ λίγα γιαουρτάκια ή κάποιες πορείες-βόλτες στο Σύνταγμα, δεν αλλάζουν τίποτα. Αυτό που σκέπτομαι-προτείνω είναι το εξής. Ο μόνος τρόπος να τους πολεμήσεις είναι Νομικά: Προσβολή όλων των συμφωνιών ως αντισυνταγματικές-αντεθνικές (Μνημόνια, Ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας κι άλλα αίσχιστα προδοτικά), απαίτηση χρεωστούμενων Γερμανίας, μίζες εξοπλισμών κ.λ.π. Δεν είμαι νομικός, δεν γνωρίζω ποιοί κ πώς θα το κάνουν αυτό, αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει τέτοιος τρόπος αντιμετώπισης, να μην έχει ένα έθνος τη δυνατότητα να πολεμήσει την προδοσία, να σωθεί! Πού στην οργή είναι οι δικηγόροι-εισαγγελείς-συνταγματολόγοι όταν τους χρειάζεσαι? Σε απεργία για «τα τυχερά» τους? Ευχαριστώ για την φιλοξενία κι αναμένω επειγόντως δράσεις-αντιδράσεις!
  Υ.Γ. Προς Θεού, καμμία σύνδεση με ακροδεξιές ιδεολογίες!

  • Ο/Η antinemecis λέει:

   Για να χρησιμοποιηθεί η δικαιοσύνη και η νομιμότητα ως όπλο πρέπει να υπάρχει Δικαιοσύνη!
   Δυστυχώς στην Ελλάδα που η διάβρωση, η διαπλοκή και η ασυδοσία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε οι δικαστές και ιδίως οι ανώτεροι να προωθούνται από το διεφθαρμένο οικονομικο-πολιτικό σύστημα δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτή τη στιγμή…
   Πρέπει πρώτα να πάρει ο Ελληνικός λαός τα πράγματα στα χέρια του και να αποκαταστήσει τη λαϊκή κυριαρχία και το σύνταγμα και μετά, αφού καθαρίσει και η δικαιοσύνη, θα μπορούν να ισχύσουν και τα νομικά όπλα…
   Για να γίνει αυτό υπάρχει η πρόβλεψη του άρθρου 120 του συντάγματος… Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα… Στο σημείο που το σύνταγμα και η νομιμότητα έχει καταλυθεί από αυτούς που κοροϊδεύοντας τον κόσμος σφετερίστηκαν την εξουσία και δρουν ασύδοτα σε βάρος του Ελληνικού λαού και των συμφερόντων του!
   Μη νομίζετε… Ένα φύσημα χρειάζεται για να πέσουν όλοι αυτοί! Κρέμονται από μία κλωστή και το μόνο που τους παρατείνει τη διάρκεια παραμονής τους είναι η ίδια η αδράνεια του κόσμου…
   Και φυσικά δέχονται κάθε εξευτελισμό λόγω των διαβεβαιώσεων και της αμοιβής που τους έχουν τάξει τα αφεντικά τους!
   Όπως καταλαβαίνετε, αν δε δράσουμε άμεσα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα και η καταστολή και η βία των ΜΑΤάδων θα είναι πρωτόγνωρη… Η επιστροφή Χρυσοχοΐδη στο Δημοσίας Τάξεως δεν είναι καλός οιωνός (όχι πως ο προηγούμενος ήταν καλύτερος)! Πρόκειται για ένα αλαζονικό ανθρωπάκι εντεταλμένο και χαϊδεμένο παιδί των αμερικανών και άκρως επικίνδυνο… Πρόκειται για άνθρωπο με πολύ στενές διασυνδέσεις με το παρακράτος και αυτόν που δημιούργησε και εφάρμοσε την επίθεση των μοτοσυκλετιστών πάνω στο πλήθος!
   Και επειδή είναι και κομπλεξικός και φιλοτομαριστής θα κάνει τα πάντα έναντι απολαβών και ικανοποίησης των αφεντικών του, που είναι αυτοί που τόσα χρόνια τον διορίζουν ανελλειπώς στην εξουσία…
   Μόνο η γενικευμένη εξέγερση είναι λύση εδώ που φτάσαμε…
   Αν θέλετε ρίξτε και μία ματιά εδώ:
   https://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/2012/03/02/no_time/

 4. […] οι γκαουλάιτερ με το στρατό τους! Το είπαμε… οι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού! Και το ραντεβού της 25ης Μαρτίου είναι πολύ αργά όταν […]

 5. […] Blogging VS manipulation /* .nrelate_related .nr_sponsored{ left:0px !important; } […]

 6. Ο/Η Politis77 λέει:

  Μια καλή λύση είναι να οργανωθούν πλέον καθημερινές πορείες στα σπίτι των πολιτικών.

  Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζονται καν πολλά άτομα.

  Αρκούν καμιά 500αρια σε κάθε σπίτι. Δεν μπορούν να στείλουν ματ παντού.

  Φαντάσου να σκάνε 500αρες σε 5 – 10 σπίτια κάθε μέρα , να δω που θα πρωτοτρέξουν.

  Απορώ πως δεν το έχει πετάξει κανείς σαν ιδέα.

 7. […] το ραντεβού της 25ης Μαρτίου; Το έχω ξαναπεί… Οι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού! Κάποιος λανθασμένα κατάλαβε ότι σε προηγούμενη […]

 8. […] το ραντεβού της 25ης Μαρτίου; Το έχω ξαναπεί… Οι εξεγέρσεις δε γίνονται με ραντεβού! Κάποιος λανθασμένα κατάλαβε ότι σε προηγούμενη […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s