Και οι μάσκες συνεχίζουν να πέφτουν…

Μία απόρρητη έκθεση του Ρόμπερτ Γκάλβιν που διέρρευσε στους «Sunday Times» δείχνει με τον πιο παραστατικό τρόπο την κατάντια του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και το μέγεθος της απάτης που έχουν στήσει οι ευρωβουλευτές σε βάρος μας (αφού εμείς είμαστε τα κορόιδα που τους πληρώνουμε)!
Ούτε λίγο ούτε πολύ περιγράφει τους τρόπους που οι ευρωβουλευτές χρησιμοποιούν για να εξαπατήσουν και να καταχραστούν χρήματα που φτάνουν (και ξεπερνούν;) το ένα εκατομμύριο ευρώ!
Επιτέλους, ίσως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η κομπίνα που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση και να αποφασίσουμε να τελειώνουμε με αυτούς…
Φανταστείτε τι «πάρτι» γίνεται και από τους υπόλοιπους «των Βρυξελλών», προσθέστε και τα «μαύρα» που παίρνουν ως «λομπίστες» και υποστηρικτές συγκεκριμένων συμφερόντων και αναλογιστείτε πόσο κορόιδα είμαστε και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε τα κορόιδα τους…
Για μένα πάντως, δε σας κρύβω ότι αποτελεί ένα είδος δικαίωσης να πέφτουν οι μάσκες και να αποδεικνύεται αυτό που εδώ και χρόνια φώναζα σε διάφορους γνωστούς και φίλους (και ακόμη φωνάζω φυσικά).
Οι μεγαλύτεροι απατεώνες είναι αυτοί που έχουν μπει για να «υπερασπίζουν» τους «θεσμούς»!
Έκπληξη(;) προκαλεί επίσης πως δε βλέπω να γίνεται λόγος για διώξεις για απάτη και υπεξαίρεση.
Μήπως πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να αναγκάσουμε τη «δικαιοσύνη» να κινηθεί;
Βλέπετε η «δικαιοσύνη» αποδεικνύεται πολύ λίγη όταν αυτό που πρέπει να κυνηγήσει είναι τα αφεντικά της!
Καμαρώστε τις πρακτικές των «εθνοπατέρων» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο…
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το tvxs

2 thoughts on “Και οι μάσκες συνεχίζουν να πέφτουν…

  1. Ο/Η Jimmy Kane λέει:

    Τι να κάνουμε?
    Ρε μαν έχω αρχίσει και δεν ξέρω τι άλλο πρεπει να γίνει.
    Οι μασκες πέσαν. Πλέον ξέρουμε…
    Τώρα τι?

  2. Ο/Η Antinemecis λέει:

    Eμείς ξέρουμε, ίσως κάποιοι από εμάς να ήξεραν από πάντα και απλά να επιβεβαιωνόμαστε… Πρέπει όμως να γίνουν γνωστά και στους άλλους, σ’ αυτούς που ακόμη κοιμούνται και είναι έρμαια των Τραγκοκουρήδων και Περτεντεροτρέμηδων κλπ.
    Τώρα όμως αρχίζει ο πραγματικός αγώνας και εδώ τα δεδομένα είναι δύο:
    Ή θα αλλάξει κάτι οριστικά για να υπάρξει ελπίδα ή εμείς που βλέπουμε τι συμβαίνει και απαιτούμε κάτι καλύτερο… θα την κάνουμε για μία χώρα με καλύτερους πολίτες!
    Και υπάρχουν τέτοιες…

Σχολιάστε